Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Веровали или не...

<< < (4/9) > >>

Ljuba:
Možda im je to interni dogovor, kada se pojavi neko ko im se ne dopada pa da ga odkače  stri

LSI:

--- Citat: Ljuba  22, 03, 2017, 08:56:27 pre podne ---Možda im je to interni dogovor, kada se pojavi neko ko im se ne dopada pa da ga odkače  stri

--- Kraj citata ---

Љубо, нису знали да долазим - отишао сам без претходне најаве!

Kapetan:

--- Citat: Ljuba  22, 03, 2017, 08:56:27 pre podne ---Možda im je to interni dogovor, kada se pojavi neko ko im se ne dopada pa da ga odkače  stri

--- Kraj citata ---

mislim da nije :D
svedok sam da se ovakve stvari desavaju sirom naseg drustva kada neko, ko ne zna dovoljno svoj posao, zeli represivnim merama da kanalise protok informacija i samim time smanji problematiku i pogresne informacije u komunikaciji ... ono iz najbolje namere da ocuva sistem, urusi ga inzutra ko najgora peta kolona...

taj nacin naravno ima prednosti u malim zatvorenim sistemima , tipa komunkacija izmedju arhive i racunovodstva, sektora nabavke i sektora potrosnje, policiji , vojsci, varogascima ...  ali je katastrofalan kada se primeni u vecem sistemu, a pogotovo tamo gde imate saradnju sa ljudima van maticne organizacije, tipa salterska sluzba ...

naravno u vremenu kada se poslovi dela po stranackoj liniji , a ne po strucnosti ovakve stvari se konstantno desavaju ...

sacekacemo gos. Vidoja da se zvanicno javi i da nam razjasni problematiku ...

MiletaStamat:
Baš ste me obradovali. Ja ovih dana hteo da svratim do njih. Treba da registrujem čamac i da upišem novi motor u plovidbenu. Verujem da sam spremio sve papire.
Sva prilika sačekaću par dana, nadam se da će se prašina slegnuti i da ću to bez problema obaviti. A ako se ne slegne, odoh na reku neregistrovan  25648

Kapetan:
ma odo ja iza zgrade :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju