Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Веровали или не...

<< < (3/9) > >>

LSI:
Зоране, пре него што сам изашао, рекли су ми да питање могу да доставим на мејл: vidoje.bajic@mgsi.gov.rs - то је мејл начелника капетаније.

Што се тиче жиро рачуна - то ћеш морати сам да се снађеш. Имаш мејл, па питај...

LSI:
Цитираћу Андрића: - Дође време када паметни заћуте, будале проговоре, а фукара се обогати.

Не знам шта боље одсликава живот који ми живимо у овом рају и благостању, бастиону демократије и људских права.

Ипак, мислим да би паметни морали да проговоре, ућуткају будале а фукаре је увек било и биће је. А да ли ће се то догодити...?

Ljuba:
Samo jako!

LSI:
Надам се да ће за неколико дана и сами схватити неодрживост таквог начина рада.

Прошле године, у ово време, тако су увели "новину" да при упису мотора из увоза власник мора да поднесе неки доказ из иностранства. Десило се да сам опет ја био први коме су то саопштили! Која случајност? (Кад боље размислим - можда је за све нас боље да се ја оканем "ћорава посла" и више не одлазим у капетанију?)

После неколико дана, после великог притиска, након увида у постојеће прописе, и сами су схватили да су тражили нешто што законом није предвиђено и што је немогуће прибавити па су одустали од тога.

Надајмо се да ће се и по овом питању "освестити" за пар дана.

Kapetan:
Pozvacu ja gos. Vidoja zvanicno, u ime foruma, da se izjasni povodom ovog pitanja...

Realno me zanima, sta se desava ako mi se pripisa u Kapetaniji, da li treba zahtev za koriscenje WC-a da overim kod notara, ili ce prihvatiti zahtev uz licnu kartu, doduse nemam biometrijsku ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju