Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Веровали или не...
LSI:
Ово што је ЗОКС написао делује као карикатура али веома добро приказује шта се дешава кад се у администрацији појави канцер.
Некад из најбољих намера испадне лоше, као кад у организму болесне ћелије почну да прождиру здраве, па тако закони бивају праћени уредбама, подзаконским актима, мишљењима, препорукама, упутствима... У томе свему, лако је изгубити се.
Човек није ни свестан да, као у живо блато, пропада и само једног тренутка закључи да му нема спаса и да, што рече Капетан, мора да "отрчи иза куће"!
Ја се ипак надам да ће се наћи неки други, нормалнији, приступачнији начин за рад са клијентима у капетанији. Читавог живота сам веровао у добре људе и у добре намере (обијало ми се о главу, али изгледа да је то код мене генетски поремећај) па верујем и сада...
markez:
Ja planiram sledecu ladju da registrujem u Pancevo
LSI:
За Маркеза и остале, само да подсетим: чамац се региструје у капетанији која је надлежна, а надлежност се утврђује по месту боравка власника.
Да ли Београђани и други, који нису из Панчева, могу да региструју своја пловила у Панчеву не знам, али ако могу, то би онда било мимо прописа. Мада, ништа више није немогуће... 7645218764198
markez:
hvala @lsi... Ja sam nacuo da moze gde god hoces... Gde bi registrovali svoja plovila ljudi iz Nove Varosi koji hoce da se voze po Kokinom Brodu. Nova Varos nema kapetaniju, ni Uzice ni Cacak... Ili neko iz Surdulice ko kupi camac?
kole:
Ali imaju nadležnu kapetaniju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju