Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Fisherman

<< < (3/6) > >>

LSI:
Онда је то већ друга ствар.

Пре или после, даска се мења. Баш неки дан сам читао о томе како је човек променио даску (опис сечења пластике, отварања крмене плоче ради замене даске) - приличан посао али не толико сложен да га човек не може урадити сам.

Срећно.

oblak:
Udihtuj Sikom sve prolaze ( daska, creva cep itd...) i nista ne diraj dok je sve na mestu. Moze 10 godina da prima vlagu i da nista ne zafali. Uostalom tu je trulo samo oko tih prolaza ostatak je sigurno zdrav. Ne iraj nista , cupanje te daske iz kontrastampe je pakao, mora se odvojiti kontra stampa a to ne zelis ni da radis ni da gledas. Za vikend 27C vozi..!!!!!

MiletaStamat:
Svi saveti koje dobijaš su na mestu, Ako ti je krmena daska čvrsta, ne ugiba se i slično, zadihtij to, ubacuj čamac i na plovidbu. Samo na duže staze moračeš  da menjaš tu šperku. Meni je tako bilo, šper ploča skroz trula, voda isto ulazila kroz tu rupu gde bi trebalo da otiče iz kadice napolje. Sve sam rasturio zamenio šperku stavio dva puta po 10mm, zalaminirao jednu za drugu, u sredu bi trebalo da završim kompletno i miran sam. E sad voda treba ponovo da teče iz kadice napolje,  nabavio sam jedan šraf od prohroma prečnika 16mm, odneo kod strugara probušio ga i napravio  cev. Sada ću to provući kroz rupu nagurati silikona, zategnuti maticom i nema šanse da više voda tuda može doći do šperke.

Zoran T:
ako ne menjas tu sperku iznutra onda bar ovu belu plastiku zameni i povecaj po strani  za 25-30cm(ili kolko moze) i dole po dubini do donjeg otvora...ipak imas tu 40hp motor koji sve to pritiska...

DuleN:
Gledajuci slike koje si postavio, mislim da situacija na tvom camcu nije toliko kriticna, da bi se moralo odmah sanirati. Iz tog razloga smatram da mozes na vodu, razume se uz cesce vizuelne kontrole te daske. A onda na kraju sezone pravac kod majstora da to promenis i da u buduce budes miran. Gledao sam promenu daske na slicnom camcu kod majstora ovde u Pazovi i ako se ne varam, sve je to sa susenjem trajalo desetak dana...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju