Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Regata Vode Vojvodine 2016/2017.
Bakara:
Onda nema brige LSI, zelim vam mirnu plovidbu i dobro vreme! thumbup
zica:
Lazo na regati svake godine učestuje jedan drugar sa čamcem bez kabine sve stvari drži u kantama od farbe za krečenje a što se tiče lošeg vremena uvek će se naći drugar sa kabinom. Iače drugar što ide sa čamcem je jedna divna pozitivna osoba pa ako ideš na sastanak u NS upznaćeš ga .A u Miri i njenom timu ćeš naći pravi tim.
leptirica:
LSI, ne brigaj, najmanje ćeš biti sam, gladan i ostavljen pored svih nas na oko 90 plovila.. Svakako će biti hrane (kuvane) da li besplatno ili uz simbolično plaćanje na svakoj lokaciji. Ali to će se sve znati do pred polazak kada budemo organizovali još jedan sastanak u Beogradu i Novom Sadu.
Imamo nekoliko regataša bez kabine na čamcu, pa čak i biciklistu koji nas sve vreme prati i noći sa nama. Kamp nam nikada nije mali 6589
Do danas imamo 74 prijave, a verovatno posle današnjeg sastanka zatvaramo prijavljivanje jer očekujem da ćemo dostići 90 plovila što je ove godine limit.
Zainteresovanih regataša i dobrog raspoloženja kako kod njih tako i u našem organizacionom timu nikada ne manjka..
Vidimo se danas u 18h na sastanku u Novom Sadu!
LSI:
Ево, пре неколико минута, вратих се из Новог Сада.
Прво да се захвалим Мирјани на подршци у њеној поруци, а онда да се захвалим и њој и регаташима с којима сам провео лепо предвечерје на обали Дунава у мом родном граду.
Леп град - добри људи.
Тако је било некад. Тако је и сад.
Људи ме лепо примили, упознао сам неке с којима је ово био први контакт, а пријатно сам се обрадовао кад ми се обратио један високи младић с брадом - Терца, ког знамо с форума.
Ево прилике да му се још једном извиним што сам одбио пиће - чекала ме је вожња до Београда, а невреме је било у најави.
Маркусу морам дупло да се захвалим - дочекао ме је са списком важних ствари које би требало имати на чамцу... Искуство је велика ствар, а још већа је поделити га са онима који га немају.
Да не дужим, сад с још већим нестрпљењем очекујем регату.
Sent from my P9000 using Tapatalk
LSI:
Не знам како остали, али ја се полако спремам за регату.
Чамац је у води, мотор је сређен (остаје још проблем обртомера али и то ће бити решено ових дана), направљена платформа у предњем чамцу (уствари, направљене су плоче које затварају простор између предњих седишта), јастуци су у завршној фази а данас сам испробао и постављање шатора у ком ћу спавати неколико ноћи током регате.
Ево како ти изгледа:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju