Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2016/2017.

<< < (24/28) > >>

LSI:
Терца, има једна народна приповетка коју сам много пута у животу цитирао, а која се показује као истинита и у овом случају.

То је прича о тамном вилајету - сећате се оног дела кад се из мрака чује гласи: "Ко овог камена узме - кајаће се!"
А онда се опет чује исти глас који каже: "Ко овог камена не узме - кајаће се!"

Дакле, има прилика у којима човек не зна шта је боље.

И мени је било жао што се нисам поздравио са свима али болови у рамену ми нису престајали од претходне вечери и било је само питање кад ће киша поново пасти. Пала је рано следећег јутра, а затим и увече али ја то у тренутку кад сам пролазио поред Титела нисам могао да знам.

А снимак дуге - предиван је.

Terca:
E, onda častim još jednom fotkom, iz Bačkog Petovog sela, samo mnogo izbliza. Uzdravlje.

LSI:
Написао сам на једном месту - толико малих лепих детаља је стало у ових десетак дана. Ово је један од њих. Браво за слику.

miodragi:
Nakon povratka u normalu, kad je konačno prestalo da mi se tlo ljulja pod nogama, misleći da sam još u čamcu i kad sam pregledao sve Lazine izveštaje i slike, moram i ja nešto da napišem, bar što se Laze tiče. Laza je sve nas hvalio, te ovaj mi pomogao ovo, teneko drugi ono i tako redom. Ja moram sada i njega da pohvalim. Uklopio se u svemu i on je svima pomagao i oko pristajanja i oko ostalih stvari. Naveo je primer pristajanja u Molu, kada su mu domaćini pomogli da pristane jer je obala bila strma. Iza njega sam ja pristigao i on je odmah prihvatio čamac i konopac da me priveže. Iza mene je stigao brod "MORAVA" i on je odmah i njih prihvatio da se privežu. To je samo jedan detalj da Laza nije samo nautičar pisac već i pravi nautičar praktičar. Pozdrav Lazi i nadam se da će mo se i dalje viđati na vodi.

LSI:
И ја се надам, Миодраже. Хвала на лепим речима. Драго ми је што смо се упознали.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju