Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Regata Vode Vojvodine 2016/2017.

<< < (23/28) > >>

Zoran Marinković:
 114

--- Citat: LSI  03, 07, 2017, 22:08:31 posle podne ---
........
 Мене моја Клементина примила оберучке кад сам се вратио......

--- Kraj citata ---

Nisam ni mislio da nije bilo  OBERUČKE tamburanje tamburanje kazna kazna 4587

LSI:
Чуј, Зоки, плашио сам се ја тог дочека "оберучке" због замрзивача - да ли сам то негде поменуо?

У склопу припрема за регату, у подруму сам тражио војну порцију за храну. Нисам ни приметио кад и како, али успео сам да искључим замрзивач у коме су били смештени наше теленце и крмача!

Кад је син сишао у подрум, три дана касније, по подруму је пливала крв. Бога ми, мислио сам, кад се вратим - пашће крв.
Али ето, ипак ми се обрадовала кад ме је видела... Ко би је знао зашто?

BataVoja:
Evo i ja da napišem nekoliko reci o regati. Ukratko bilo je divno, vise nego sto sam očekivao, obzirom da mi je ovo prva regata. Organizacija je bila odlična, u svim mestima je bio doček lokalnih turističkih organizacija sa ručkom dobrodošlice, a zatim razgledanje mesta i lokalnih znamenitosti. U Bečeju su nas autobusom vozili do dvorca Fantast gde smo se upoznali sa pojedinostima koje nisam znao o porodici Dundjerski.
Gospodin Laza je sve ispratio fotografijama koje govore više od reči.
Sve u svemu sve preporuke da se i iduće godine družimo kako medju sobom tako i sa Mirjanom i ekipom iz organizacije.

Pozdrav iz Beograda. k5

LSI:
Још једна од ствари које сам урадио први пут током регате била је и употреба моје радио станице. Зонтон 999 се показао као веома добра ВХФ станица.

Првог дана регате, кад сам видео како поред Сланкамена пролазе лађе које су се из Новог Сада упутиле ка Тителу, укључио сам станицу и упутио позив регаташима. Одговор сам добио управо од БатаВоје, који је у том тренутку био на 5-ом километру Тисе.

Обзиром да није постојала оптичка видљивост јер су између нас биле две аде и обала Тисе, сматрам да је то леп домет.

Касније, испред преводнице, комуницирао сам с командним бродом, ДТД1, и квалитет пријема и одашиљања био је перфектан.

Станицу више нисам користио јер није било потребе. Батерија се још увек није испразнила али настојаћу да ипак нађем нову батерију.

Terca:

--- Citat: LSI  02, 07, 2017, 19:34:09 posle podne ---...
Планирано одредиште за тај дан био је Тител али ја сам у зглобовима осећао да нам долази нова киша и одлучио сам да се не задржавам, већ да возим право до марине у Сланкамену. Тих последњих 37 км одлучио сам да возим већом брзином. Подигао сам број обртаја на 4000 и гармин је показао да моја лађа "лети" 20 км/сат.
...

--- Kraj citata ---

Da li je to bila greška? Jer, sreća je tada bila u Perlezu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju