Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Regata Vode Vojvodine 2016/2017.
leptirica:
Prvo da se zahvalim LSI što je preneo informacije vezano za Regatu Vode Vojvodine 2017.
Izvinjavam se što sam sve ređe na forumu, jednostavno obaveze, kako službene tako i privatne ostavljaju malo prostora. Iako to ne bi trebalo da bude opravdanje. Trudiću se da budem više prisutna u narednom periodu..
Samo da objasnim, obzirom da ste već donekle i razjasnili situaciju. Na žalost ove godine neće biti plovidbe kanalima (prvi put u našim regatama), zbog remonta prevodnice Novi Sad. Iako nam smanjuje mogućnost prolaska kroz nju ove sezone, ipak sa druge strane dobra je informacija da uspevamo da radimo remont kako bi bila u funkciji narednih 10-15 godina sa što manje problema i kvarova. Remont prevodnice Bečej očekujemo da će biti završen u naredne dve-tri nedelje.
Iako ne plovimo kanalima, uživaćemo u Tisi koja je isto predivna za odmor i uživanje na vodi. A ove godine i proslavljamo 40 godina od puštanja u rad Brane na Tisi.
Pozdravljam sve forumaše!
leptirica:
Dragi nautičari forumaši,
obaveštavam vas da je od danas počelo prijavljivanje zainteresovanih za našu devetu po redu Regatu Vode Vojvodine.
Regata će se održati u terminu od 21. juna do 02. jula 2017. godine.
Plovidba će se odvijati na sledećoj maršruti: Novi Sad – Titel – Babatovo (Elemir) – Novi Bečej – Bačko Petrovo Selo –Senta – Kanjiža (dva dana) – Mol – Bečej – Aradac – Titel – Novi Sad.
Prijave će biti moguće do popune mesta, a najkasnije do 31.05.2017. godine.
Molimo vas da nam dostavite poštom, lično ili pošaljete skeniranu popunjenu prijavu sa potpisom zapovednika broda, uz kopiju plovidbene dozvole.
Prijave možete naći i na našem vebsajtu www.vodevojvodine.rs, kao i u prilogu.
Prvi informativni sastanak sa zainteresovanim regatašima će se održati u Novom Sadu posle prvomajskih praznika.
Za sve informacije:
Mirjana Živković 021/48-81-409, mzivkovic@vodevojvodine.com
Jelena Paklar 021/48-81-539, jpaklar@vodevojvodine.com
BataVoja:
Dobar dan,
Bas me cudi da nema komentara u vezi ovogodisnje regate a prijavljivanje vec pocelo. Da li to znaci da ima malo zainteresovanih ili je misljenje da je jos rano za prijavljivanje. Ja sam se prijavio i to ce biti moja prva regata.
Pozdrav
LSI:
БатаВојо, оног дана кад је Мирјана објавила да почиње пријављивање, ја сам се пријавио у следећих сат времена.
Не знам да ли сам био први али вероватно сам био међу првима.
Све некако ћутим - бојим се да не урекнем.
Али ствари полако иду у добром правцу.
Чамац је у води (добро, имам проблема с гашењем на леру али средићу то у наредних пар дана), припремам се да утврдим неку просечну потрошњу горива како бих знако колико резерве да понесем и колико ће ми бити потребно успут...
Па ето, видимо се на регати, ако Бог да.
И мени ће бити први пут. Можда ће формирати одељење за прваке, као у школици.
markus:
Lazo,
čestitam na odlučnosti (pa pomalo i hrabrosti) da konačno zaploviš na malo veću daljinu od Slankamena i Titela. Pošto nemaš kabinu, neke stvari moraćeš dobro isplanirati unapred. Gorivo je tu najmanji problem, Mirjana organizuje dopremanje ako nekom hitno ustreba, a redovno snabdevanje se zna unapred.
Samo, ne reče da li ideš sam ili sa posadom? I od toga dosta toga zavisi. tamburanje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju