Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Pomoc pri kupovini camca oko 7000e...
Zoran T:
Ako izbacite tu opciju veslanja lakse ce da bude...mozda opcija "jeftino u nl" u ceni ovog camca i "dozvoljenog maximuma" nudi mnogo bolje plovilo...
Ovo korito sa 40ks ovako opremljeno tesko da uopste moze da izglisira...mozda bi i glisirao sa efektivnih 40ks ali nemoze da izglisira...
despotbg:
Hvala na svim odgovorima.
Camac bi vozio po Dunavu. Potez Pancevac-Pancevo, znaci dosta srednjih i malih voda :)
Interesuje me odnos snage motora i ovog camca. Racunam da nema sanse da potrosnja u bilo kojoj kombinaciji bude ispod 10l/h? Takodje interesuje me koja je vasa procena kojom brzinom u km/h i potrosnjom moze da se krece ovaj camac sa 1/3, 2/3 gasa, 100% gasom isl?
Ja sam mislio da on moze da glisira. Sad vidim da se mozda varam. Koja je definicija glisiranja? Jel to ovo
Uzeo bih pomocni motor koji bi koristio za manja manavrisanja, pristajanja isl...
Ukoliko negde imate oglas neke alternative saljite :) ... Merkao sam i ovo https://www.polovniautomobili.com/plovila/8716714/cruisers-yachts-beachcomber-holiday ali ovo mi je malo vece i sam bi morao da pravim kabinu
PS. za veslanje, nisam mislio da bi ga veslao bukvalno. Al to je termin koji koristim da bi objasnio razliku u manevrisanju i odgovornosti prema camcu koji je ove velicine za razliku od camca 10mX3m . Bio sam na camcu slicne velicine kao ovaj i moze se uticati na kretanje veslom, tj bez vetra na dunavu smo se lagano dovukli do obale ( doduse ~700m nize niz reku :) )
Nidza:
Mozda ovo bas i nije neka pomoc za izbor camca, ali kad si vec na granici da biras da li motor veci ili manji od 30 konjskih snaga, nije lose znati da su Honde do 30ks ukljucujuci i 30ks sa karburatorima, a svi Hondini motori vece snage su sa elektronskim ubrizgavanjem (to kazem za ove novije Honde sa srebrnom kapom). Ove sa karburatorima ti moze servisirati vecina majstora/servisa, a ove sa elektronskim ubrizgavanjem samo oni koji imaju potreban alat, pa sad shodno lokaciji gde se nalazis i gde ti je najblizi majstor/servis, moze da ti pravi neku razliku. Takodje, ako planiras sam da servisiras, ove sa karburatorima ces moci sa standradnim setom alata i servisnom knjigom, a za ovaj sa elektronskim ubrizgavanjem, treba ce ti specijalan alat. Srecno u potrazi za plovilom 114
oblak:
--- Citat: despotbg 02, 02, 2017, 11:29:29 pre podne ---Hvala na svim odgovorima.
Camac bi vozio po Dunavu. Potez Pancevac-Pancevo, znaci dosta srednjih i malih voda :)
Interesuje me odnos snage motora i ovog camca. Racunam da nema sanse da potrosnja u bilo kojoj kombinaciji bude ispod 10l/h? Takodje interesuje me koja je vasa procena kojom brzinom u km/h i potrosnjom moze da se krece ovaj camac sa 1/3, 2/3 gasa, 100% gasom isl?
Ja sam mislio da on moze da glisira. Sad vidim da se mozda varam. Koja je definicija glisiranja? Jel to ovo
Uzeo bih pomocni motor koji bi koristio za manja manavrisanja, pristajanja isl...
Ukoliko negde imate oglas neke alternative saljite :) ... Merkao sam i ovo https://www.polovniautomobili.com/plovila/8716714/cruisers-yachts-beachcomber-holiday ali ovo mi je malo vece i sam bi morao da pravim kabinu
PS. za veslanje, nisam mislio da bi ga veslao bukvalno. Al to je termin koji koristim da bi objasnio razliku u manevrisanju i odgovornosti prema camcu koji je ove velicine za razliku od camca 10mX3m . Bio sam na camcu slicne velicine kao ovaj i moze se uticati na kretanje veslom, tj bez vetra na dunavu smo se lagano dovukli do obale ( doduse ~700m nize niz reku :) )
--- Kraj citata ---
Ovaj Holidej je simpaticno plovilo ali prakticno bez pogona. Radi se o klasicnom gliseru sa dubokim V koritom koje zahteva izuzetno mnogo snage. Cak i kad iskljucis brzinu kao faktor ostaje jako dubok V koji vuce vodu, stvara ogroman otpor jer se takvo plovilo svojom konstrukcijom pokusava popeti na svoj pramcani talas ( izglisirati) sto i na manjim brzinama stvara otpor jer se podize pramac a krma tone. Drugi problem je sto je napravljen za Znogu koja zadovoljava dubinu korita od vodene linije preko 50 cm sto vanbrodski motor osim u XXL izvedbi noge nema mogucnost, odnosno cizma je prekratka za tako duboko korito ( ako se pravilno postavlja antikavitaciona ploca ispod najnize tacke korita) pa majstori postave preduboko vanbrodski motor koji cesto biva podavljen pri malo vecem gasu. Ovaj Holidej bi bio idealno resenje za marinizaciju nekog automobilskog dizela u kombinaciji sa Z nogom. Ovako kako mu je nakacena honda ici ce ko baba a od upravljivosti nema tek nista. TRazice korekciju kormilom na svakih 5 sekundi sto je pakao na duzoj plovidbi. Vidis kakav brod je kupio Zankiki od Arse? To je brod vredan tih para. Korito sa kobilicom , ogroman prostor, dobra plastika itd. 7000 soma nije malo sad u Srpskoj nautici pa sacekaj malo ili gledaj po marinama i ovi koji ne prodaju kad pitas prodavace :)
zankiki:
Tim sam se i vodio kad sam rekao da je preskupo, ali nisam hteo da navodim svoj primer...
Za nešto više para, Marissa je ipak mnogo ozbiljnije plovilo. Samo treba imati spremne pare, jer dobre kupovine ne stoje dugo na oglasima.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju