Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Pomoc pri kupovini camca oko 7000e...

<< < (4/8) > >>

cira58:
  Pozdrav. Ja sam promenio do sada 4 čamca. Imao sam titelsku šiklju sa kabinom, Švrću na sajtu prikazan i trenutno je u Kovinu pa onda odem u Belegiš i napravim nov čamac, odnosno Natrix. Natrix sam platio sa opremom nesto manje od 8000 evra bez motora. Koristio sam ga od avgusta do januara i resio sam ga se za 5000 evra. Izgubih 3000. Pa sam u Grockoj kupio aluminijumski brodic koji i danas koristim za 10000 eura, nesto malo ulozio u njega. I sad bi kupio kućicu na Dunavu ili Tisi. Kad pravite čamac to puno košta. Najbolje je kupiti polovan i nesto uložiti u njega. Ovaj vas camac na slici izgleda lepo i sada je vreme da ga kupite a ne u sezoni. Motor ne bi komentarisao.

Bakara:
Izvin'te za off, ali moram da pitam Pobunjenika dok je tu :)
Koje su bile dimenzije Svrce, i koji motor ga je terao? Mislim da je takav tip camca kao sto je Svrca, dosta komforan i prostorno dobro iskoriscen.

cira58:
    Švrća je dug oko 10 metara sirine 2,70 motor je DMB 10 ks i imao sam problem osovinskog voda jer je motor bio dosta udaljen od elise. Zeka ga sredio i prodao sam ga u dobrom stanju. Malo me nerviralo sto je lim bio 2,5 mm. Ali kako vidim Jova ga sredio i bio je na regati. Kad dune kosava uvek sam imao problem jer je motor preslab za njega. Uglavnom vazi pravilo. I ko kupuje i ko prodaje uvek se raduju oba.

Bakara:
Hvala na informacijama ;)

oblak:
Ovo je kupovina za te pare. I camac i motor sve novo, kuhinja, frizider, solarna ploca, pumpe ..ma sva oprema plus tohatsu 25 ks sa direktnim ubrizgavanjem ....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju