ma ja to sve generalno vrlo detaljno planiram...
ovo sa pomocnim motorom me grize jel ne bi da ga naruzim, al mislim da taj motor treba
trenutno me kolje posao koji radim(filmovi, reklame), non stop sam zauzet i nikad ne znam kad cu biti slobodan i koliko cu para imati...
dogovorio sam vec nesto sa ekipom scenografa koji imaju dosta iskustva i sa brodovima sto se tice sredjivanja al oni isto dosta rade i plasim se da kad
oni zavrse ja necu biti u Beogradu,a ne bih da se to radi bez mene...
nadam se da cu do kraja nedelje da izvucem brod da ga lagano pripremim za sredjivanje
Jotun boje stizu sredinom februara u Max Impex... :)
Hvala na pomoci i podrsci, cim nesto budem znao sto se tice love i vremena nesto cemo da izorganizujemo
Nema bas neki enterijer i dosta toga treba da se radi
Kombinacija je mahagonija i hrasta,hrastov je pod i to je sve bilo super pre dosta godina
Uradjena je plastifikacija kabine
Ne bih ga nesto prenatrpavao, samo bih uradio tapacirane lezajeve kojih nema, ima sudoperu,nema

, mozda uzmem hemijski, i rezervoar i pumpu za vodu.
Ideja mi je da skroz skinem boju i lak i da se sve prefarba i prelakira i spolja i iznutra i da
zamenim dasku na boku broda sa obe strane i ciradu
Vec sam dogovorio servisiranje brodskog motora koji jeste star al ima dosta rezervnih delova i za sad radi....
Placen je na rate 6000, da sam imao kes odma mozda bi bilo manje, jel u sustini ima dosta da se ulaze, al i ja sam se bio zaljubio u brod... :)
Pozdrav