E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
limunardo:
--- Citat: zankiki 04, 02, 2018, 06:53:09 pre podne ---Mislim da možeš naći bolje, stabilnije i konfornije čamce za četvoročlanu porodicu i švrćkanje po Duanvu za te novce.
Ako je baš plasika u pitanju, pada mi na pamet titelski "patak" koji lepo ide sa T4m a na njemu ćeš imati više konfora...
Ili neki metalni smederevac.....
--- Kraj citata ---
Samo plastika, ma gledam ja i specijal 80 i slazem se da su "tabanaši" stabilniji od blagog V ali mi se cini da su nesto skocike cene od, poslednjeg puta kada sam ih jesenas gledao, sad po oglasima nema ispod 750e i to neki ofucani....
Kad se setim da sam pre 7 god kupio dunas lux za 800e (i prodao ga posle dve god( budala)) tuga me uhvati. no125
MiletaStamat:
Što reče Zankiki, za četvoročlanu porodicu bolje da tražiš nešto stabilnije. Moja vodičanka sa kabinom se baš ljuljala, posebno pri prolazu nekog 'kulturnog' glisera. Prelistavaj oglase, pojavljuju se povremeno plovila pristojne cene i gabarita, a sigurno stabilniji od vodicanke.
Zoran T:
ravan taban jedinu prednost ima prilikom pristajanja uz obalu,ulaska i izlaska iz camaca...sve ostalo drugo pogotovo oko stabilnosti i plovidbe ne moze ni da se poredi s blagim V ili pogotovo s pasarom...preplovise ljudi ceo jadran s njom i T4 tako da joj je dunav najmanji problem...slazem se da za 1000 mozes naci nesto i s kabinom...za 5000 mozes da biras....ako ti cena odgovara nema tu nesto preterano ili puno rada oko ovog camca samo proveri sta podrazumeva to "ima papire"...ja koristim metalni camac tih dimenzija http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,14766.0.html...
MiletaStamat:
rekao si da želiš plastiku, ali ja bih pogledao ovaj Zoranov čamac. Vozio sam se na njemu, odličan čamac, stabilan, potpuno sredjen, ima i nekoliko komora za odlaganje stvari, praktičnu tendu, nema ništa ulaganja samo sedneš i ploviš.
limunardo:
--- Citat: Zoran T 04, 02, 2018, 11:30:06 pre podne --- samo proveri sta podrazumeva to "ima papire"...ja koristim metalni camac tih dimenzija http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,14766.0.html...
--- Kraj citata ---
Pa to i ja kontam priliko parkiranja ce biti malo nestabilno kad se izlazi i ulazi ali ,Bože moj, zena i ja znamo da plivamo a deca ce nositi prusluke :-) nego mi je malo bezvezan ovaj gornji deo sa tom daskom na sredini, tacno smanjuje prostor i funkcionslnost na toj pasari iz oglasa.
Sto se tice tvog oglasa camac ti je prva liga ,vidi se da je u njega ulozeno mnogo truda i ljubavi, ali bi ja pre plastiku... ubedjen sam da ces ga brzo prodati takodje nekom ko je zaljubljen u vodu i camce i da ce ga koristit i uživati u njemu na mnogaja ljeta ! Amin
:-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju