E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
limunardo:
--- Citat: zankiki 04, 02, 2018, 06:53:09 pre podne ---Ako je baš plasika u pitanju, pada mi na pamet titelski "patak" koji lepo ide sa T4m a na njemu ćeš imati više konfora
--- Kraj citata ---
Drugovi, prelomio sam ipak je "Paciji kljun" najpametniji izbor trenutno za mene, našao sam jedan dobar ovde u okolini ns , idem za vikend da gase vidim i najverovatnije uzmem ako je kao iz opisa oglasa, jedva cekam prolece i leto bice pregrst sail
Alexa:
Neznam da li smo na ovoj temu pricali o produzenju ali, svakako nece smetati da vidite resenje za krmenu platformu. Ovo sam nasao na oglasima (naravno u Svedskoj) kuku, nikako nebih mogao da organizujem da mi se donese a i skupo je i verovatno neodgovarajuceg oblika za moj brod. Postavljam samo kao ideju, po meni nije lose resenje koje svaki plasticar moze da naprav kukui.
Alexa:
Greska u prethodnom postu postavio sam dve iste slike.
zankiki:
Po meni to nije dobro rešenje, koliko vidim iz 2 dela, spojeno pop nitnama, verovatno silikon izmedju.
Kad tad će da počne da se puni vodom.
MiletaStamat:
Danas konačno, nema kiše, sunce greje, ne baš toliko da se znojimo, ali taman toliko da nas izmami napolje da se nešto radi. Poskidao svu drvenariju sa stare pasare, pregradu na kabini, pregradu na krmenoj komori. Prozore od pleksija, odneo kao meru da se iseču od stakla. Sad ostaje da se sa majstortom dogovorim gde i šta se seče kako bi se od ove kabine napravila nadkabina na mojoj pasari. Oper narednih dana najavljuju kišu, baš me nervira, posao stoji a sezona se polako primiče, ali nadam se da ću sve završiti na vreme.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju