E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
ha ha ha nadam se da ću se snaći. Videćete već, biće tu svašta t6 t5 verujem da će na kraju ipak 25648
limunardo:
Postovanje ljudi, imam jedno pitanje, koliko se isplati upustiti se u ovu pricu
https://www.kupujemprodajem.com/camac-Pasara-55234211-oglas.htm?filter_id=110419535
i da li bi mogao ovo da vozam po Dunavu sa tomos 4,8 micom ?
MiletaStamat:
Po meni ta prikolica bez papira vredi 50-60 eura, makar sam ja toliko sličnu pre par godina platio. Na čamcu loše odradjena krma- Zrcalo, To je trebalo ojačati sa unutrašnje strane, da se ne vidi tako spolja. Ako možeš da još malo spustiš cenu, doteraš ćamac po svom ukusu, verovatno bi uživao sa njim na reci. Ja sam imao Vodičanku sa kabinom, prve godine sam je terao sa tomosom 4, doduše samo na Savi, lepo je išla. Sad ti vidi šta želiš i koje su ti ambicije sa čamcem, dodaš još toliko i za 1000 eura može naći vodičanku i sa kabinom.
limunardo:
--- Citat: MiletaStamat 03, 02, 2018, 22:14:09 posle podne ---Po meni ta prikolica bez papira vredi 50-60 eura, makar sam ja toliko sličnu pre par godina platio. Na čamcu loše odradjena krma- Zrcalo, To je trebalo ojačati sa unutrašnje strane, da se ne vidi tako spolja. Ako možeš da još malo spustiš cenu, doteraš ćamac po svom ukusu, verovatno bi uživao sa njim na reci. Ja sam imao Vodičanku sa kabinom, prve godine sam je terao sa tomosom 4, doduše samo na Savi, lepo je išla. Sad ti vidi šta želiš i koje su ti ambicije sa čamcem, dodaš još toliko i za 1000 eura može naći vodičanku i sa kabinom.
--- Kraj citata ---
Slazem se za ovo za da za 1000e ima vodicanki sa kabinom, ali i njima za tu cenu treba odredjeno doterivanje a ja ne bih bas da dajem neki grdan novac, vidim i ja da je lik bas oskrnavio zrcalo... to bi nekako i resio (imam prijatelja koji popravlja plasticne č.)
a u principu treba mi stabilan camac za mladu cetvoroclanu porodicu da se svrckamo po dunavu na leto.
zankiki:
Mislim da možeš naći bolje, stabilnije i konfornije čamce za četvoročlanu porodicu i švrćkanje po Duanvu za te novce.
Ako je baš plasika u pitanju, pada mi na pamet titelski "patak" koji lepo ide sa T4m a na njemu ćeš imati više konfora...
Ili neki metalni smederevac.....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju