E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
Bakara:
Ma da, najbolje je da probas. Za moje trenutne potrebe bi bio vise nego dovoljan. Mada radio koji mi je bio na camcu je trosio 2A, pa sam ga izbacio :D
MiletaStamat:
Radio verovatno neću stavljati. Dosta mi je buke i galame, na reci odmaram dušu. Ni prošle godine ga nisam imao, ako i bude biće neka nova tehnika na baterije i punjenje kao telefon. Napunim kući pa dok traje. Osvetljenje će biti led, Probaću pa kako bude. Hvala na podršci.
MiletaStamat:
Svakim danom sve sam bliže reci. Tenda nameštena, komarnik za vrata na kabini napravljen, izvučene sajle i kablovi, sutra ako vreme dozvoli kači se motor i polako privodim kraju radove.... naravno za sada, uvek nešto ima da se doradi jh
MiletaStamat:
Ploveći sa svojom Istrankom, uvek ja fotografišem nekog drugog ili okolinu, niko bre da se seti da mene snimi. E danas konačno ZoranT uze kameru i snimi ljutu mašinu kako seče talase Dunava. Išli od Radeckog do Višnjice. Od Višnjice do Zemuna dovezli novu Bakarinu ladju, i to kakvu ladju, ajde Bakara ne stidi se postavljaj slike i snimak, za to vreme evo moje istranke a tu je negde pored i moćna Bakarina ladja.
www.youtube.com/watch?v=huAiCh0c5bs&feature=youtu.be
MiletaStamat:
Znali smo da je Zoran vrstan majstor, ali da je i majstor inprovizacije, e to smo danas saznali, takodje i da moramo uvek sa sobom imati paljenu žicu. Tako je dobro uštimao telefaks sajlu, pomoću štaaapa i kanapa tj.paljene žice da je Bakara svoju ladju bez problema dovezao do Zemuna. Alal vera majstore.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju