E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
Moj motor ima mogućnost paljenja na poteznicu. Objasnio mi je Ratko iz Galije kako se to radi, čak mi je napravio i odgovarajući kanap, i biće kabal od motora do akumulatora koji omogućava da se puni u toku vožnje. Baš zbog toga što je manjih dimenzija i lakše ga je nositi i vraćati, razmišljao sam ada njega stavim. Hvala na objašnjenjima, ako negde stanem, zovem da me šlepate 6589
broker975fx:
Taj aku je premali cak i za to malo potrosaca sto imas, punjenje sa tog vb imas realno bedno, u nekom bas malom autu jos i nekako ali na camcu vek ce mu biti jako mali, bolje uzmi neki mali gel tih jacina jer njega mozes duplo vise da iskoristis a podjednako je mali kao i taj
MiletaStamat:
Ma imam veći, koristio ga celu prošlu sezonu bez punjenja. Punio se samo sa motora u radu,i ni jednom nije zakazao, ali rekoh da sad probam ovaj manji i lakši.
Zoran T:
Probaj...nusta te ne kosta...lako ces da stavis drugi... 114
zankiki:
Ne može da zna dok ne proba. Ima tu dosta stvari koje utiču na potrošnju i koliko će struje da se potroši, a neke nemaju veze sa veličinom čamca.
Ako muziku na čamcu slušaš tiho 2 sata, potrošeno je oko 1A
Ako slušaš glasno 5 sati, potrošeno je 10A, što je već pola kapaciteta tog akumulatora.
Neko pali svetlo od 21-22h dok ne legne. Neko čita do 3 ujutru......
Ja bih to stavio pa video kako se ponaša u realnom radu. I onako imaš opciju da pališ bez poteznice.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju