E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
vepar:
Vi ste detaljni, ja jos zavrsavam neke sitnice ali na vodi... ako bog da sutra isplovljavam na 5-6 dana sa porodicom...
MiletaStamat:
Samo me zezajte, na vodu ću i ja uskoro jh, Šalim se Dunav je još velik, pre neki dan iz Radeckog su me savetovali da sačekam još neki dan pa da spuštam sidro i bovu, Nadam se da će za otprilike još nedelju dana i moj čamac biti spreman za plovidbu. Prihvatam sve vaše predloge, i trudiću se da ih primenim kod sebe.
Broker-Što se tiče vrata- stola predvidjena je jedna cev koja će biti pomična a ipak fiksirana tako da se sto ne može slučajno oboriti,
Laza mi je čak dao jednu izvrsnu ideju da budu klasična vrata i sto preko njih, vrata bi se otvarala levo ili desno, a sto bi se podizao po potrebi a vrata ostala zatvorena pa se ne bi video sadržaj komore. Pošto sam sada sve namestio izbušio, zalepio i još štošta razmotriću izvodljivost Lazinog predloga a da ne prepravljam baš mnogo toga.
I Steps juče sam prošao preko gazele i baš mi se učinilo da sam te video kako isplovljavaš iz marine, hteo da te zovem ali kako sam upravljao vozilom odustao sam :)
steps:
Uf bre Mileta sto nisi skrenuo sa puta, mogli smo na pice!!! 114 k5
MiletaStamat:
Ja skoro sva pitanja postavljam i tražim savete u ovoj temi. Možda bi trebalo u nekoj odgovarajućoj , ali lakše mi da posle pronadjem šta mi treba,tako da ne zamerite da pitam: imam ovaj akumulator na slici. Da li mogu njega da koristim na mom čamcu, nemam neke velike potrošače- palubno svetlo-led, priključak za upaljač, eventualno neki put da dopunim telefon, možda sirenu i kasnije neki reflektor. Zgodan mi je za rukovanje i malih dimenzija pa rekoh da ga iskoristim.
LSI:
Милета, увек је добро имати резервни акумулатор, посебно ако на мотору не постоји могућност паљења потезницом. Иако слаб, овај акумулаотор, ако је напуњен, може да послужи за стартовање.
Што се тиче поменутих потрошача, све су то мали потрошачи и верујем да неће бити проблема за њихово коришћење али то ће вероватно боље прокоментарисати они који о струји знају много више од мене.
Згодна ствар је што је акумулатор малих димензија и није тежак па га је лако понети кући да се допуни (можда би могао да извучеш паралелно с мотора извод који би пунио и овај акумулатор за време вожње?).
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju