E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
kole:
--- Citat: da se čovek pita 25, 03, 2017, 17:05:38 posle podne --- Sada je dostupno možemo bašto uraditi kvalitetno, zatim sledi ponovno podizanje stavljanje silikona, opet ću SIKA FC 11, kao na vodičanki, dobro se pokazao.
--- Kraj citata ---
Primetio sam da se ovde preporučuje FC11, a meni su iz SIKA-e preporučili 292 isključivo, za nautičku primenu. Da li je razlika u ceni tolika da opravdava upotrebu lepka koji je primarno predviđen za gradjevinarstvo, ili imate neke druge razloge?
broker975fx:
Koristio sam i jedno i drugo, na rok od par godina nisam primetio razliku, nije se ni jedno ni drugo promenilo. E sad na rok od 10 godina je pitanje. Cena je inace vise nego drasticno razlicita
kole:
Iskreno, nisam ni pitao za cenu FC 11. Ovaj 292 je oko 1500,00 dinara.
broker975fx:
--- Citat: kole 26, 03, 2017, 08:40:09 pre podne ---Iskreno, nisam ni pitao za cenu FC 11. Ovaj 292 je oko 1500,00 dinara.
--- Kraj citata ---
U pa i nije neka razlika onda, ranije bilo jedno 3 ili 4 puta skuplje, plus je isao i neki prajmer. A 11 -ca je oko 1000 rsd koliko se secam
MiletaStamat:
Kada sam izvodio iste radove na vodičanci, razgovarao sam sa čovekom iz Sike, dobio sam odgovor da su to dvaskoro ista proizvoda sa istim karakteristikama, samo što im je etiketa drugačija i jedan je kao za nautiku a drugi za gradjevinarstvo. Na vodičanki FC 11 mi se pokazao odličan, tako da ga neću menjati, i Istranku ću uraditi sa njim, pa šta bude.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju