E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
LSI:
Дакле, сезона је стварно почела.
Одем данас до Батајнице и, још са улице, видим човек вредно мајсторише у дворишту. Ушуњам се као прави папарацо и начиним пар снимака пре него што је уопште и постао свестан мог присуства. Ево како је то изгледало:
Sent from my P9000 using Tapatalk
Милета, честитам на елану и прегору уложеном у то што радиш.
Zoran T:
... ffff...odlicno si ti to odvojio...ili pametniji popusta pa se razdvojila...ona moja alatka za savijenje mislim da ne bi mogla okruglu cev lepo da savije...ravne su osovine pa bi najverovatnije spljeskala cev...treba valjak ili remenica sa poluokruglim ivicama precnika cevi....probam na nekom parcetu pa ti javim... 114
Nidza:
Mileta, svaka cast na entuzijazmu, ajd sledece godine u ovo vreme novi(ji) brod neka bude i da ne moras da razdvajas kabinu od korita, a u medjuvremenu sa ovim da se naplovis!
MiletaStamat:
Hvala svima na podršci. Daće bog jednom da se kupi i novi odgovarajući brod, i da se ne moraju raditi prepravke i popravke. Ali teško, kakvi smo i na novom bi našli razloga da nešto menjamo. Sto i nije loše, nikada nije dosadno.
Laki baš si me iznenadio tvojim šunjačkim sposobnostima, a i obradovao si me svojom posetom. Za radove šta da kažem, nije lako, ali meni je zadovoljstvo da nešto majstorišem oko čamca. koliko volim to, da imam neki lep kalup, i da naučim rad oko laminiranja poliesterom, verujem da bi se nameračio da sam sebi pravim ladju 6589, Verovali ili ne to me opušta i pravo je zadovoljstvo. Mora da sam u prošlom životu bio monar jh
MiletaStamat:
Imaš telefon, znaš gde sam, pa ako naletiš slobodno zovi 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju