E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
Trebalo bi da imam, jer kažu kada stojim ispred nje da su prednji prozori u visini očiju. Znam da ima i lepših, ali plašim se da ono što sam ja planirao da uradim od inox cevi ne ispadne lošije a cena bi bila slična, pa je možda bolje ovo već uradjeno nego da eksperimentišem.
Steps, video sam i ja da je krov malo kratak, jedino da ih pitam da naprave malo duži, ili da ja kasnije to nadogradim. Videću još pregovori su u toku :)
Zoran T:
jeste malo na oko neobicna...po meni suvise je duboka ka krmi a polazi od ivice kabine i opet problem ulaska u kabinu odnosno nemas krovni otvor...
Sale Rea:
--- Citat: Zoran T 26, 02, 2017, 10:25:32 pre podne ---jeste malo na oko neobicna...po meni suvise je duboka ka krmi a polazi od ivice kabine i opet problem ulaska u kabinu odnosno nemas krovni otvor...
--- Kraj citata ---
Istranke imaju takav ulaz. Dalmatinke imaju bolje rešenje ulaska u kabinu.
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
MiletaStamat:
Znam, video sam na nekim Istrankama da imaju otvoren taj poklopac gore radi lakšeg ulaska u kabinu. Razmišljao sam da i ja to otorim, ali to mi se otvara posao za poslom. Nije ponekad loše, malo fiskulture, saginjanja i ulaska u kabinu. Verujem da ću veći deo vremena provoditi u kokpitu i na palubi, pa za to malo u kabini neću da se žalim.
Bakara:
Ma da, i ja mislim da nećeš provoditi mnogo vremena u kabini pa ti to neće predstavljati problem.
I kod mene u kabini može da se sedi, ali nemaš dovoljno visine da nategneš pivo. Zato svi izbegavaju da budu unutra :D :P
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju