E, ovako treba... > Plovila
PASARA ISTRANKA
MiletaStamat:
E Srso ko mi je kriv kad nisam kupio čamac od 6 metara, i još sa nadkabinom :). Ma to su samo razmišljanja a volim i da čujem mišljenje članova na forumu. Nije loše sa Nadkabinom. Vozio sm par puta vodičanku kad je padala kiša, Nezgodno kiša piči u oci, vetar, nezgodno je za vožnju, onako nadkabina malo bar zaštiti. Ali otom potom, polako skupljam iskustva pa biće nešto od svega toga. Sad je na redu krmena daska, i nameštanje komandi, pa sve polako redom. Štaću kad mi mesto ne da mira samo bi nešto da čačkam na čamcu ha ha ha
srsa:
Шта ли ћеш тек да радиш кад одемо у пензију (још мало), кад си сад овако агилан? clap clap clap
MiletaStamat:
Opet ja sa svojim kombinacijama. Šta mislite o ovoj nadkabini koja je nameštena na ovoj Pasari. Imam solidnu ponudu da kupim takvu nadkabinu pa sam neodlučan. Vaše mišljenje mi možda pomogde da se odlučim i odrešim kesu :)
steps:
nije losa, malo joj je krov da 'prostis kratak sajkaca
Bakara:
Nije mi vizuelno mnogo lepa, ali mislim da bi ti ovakvo nešto bilo skroz funkcionalno. Ne smeta za pecanje, ne smeta mnogo ulaženju u čamac, a pruža određenu zaštitu od kišice i vetra u toku plovidbe. Hoćeš imati dovoljnu visinu sa tom natkabinom?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju