E, ovako treba... > Plovila

PASARA ISTRANKA

<< < (24/77) > >>

MiletaStamat:
Postavio sam siku da čujem vaša mišljena i sugestije. Jeste ovo je sidro za Bovu i stalni vez čamca u marini Radecki u Zemunu. Teško je 4o kg, Dule predvideo sam ja tu kombinaciju da na vrhu  kraka stavim alku, ne vidi se ali ima probušena rupa, pa da u dogovoru sa ovim u marini stavim i tu neku tanju sajlu pored lanca pa da ga pred zimu izvlačim napolje, a ako se zaglavi da ga povlačenjem te sajle pomerim unazad i posle lakše izvučem. To je samo moja ideja, videću ove u Radeckom šta kažu, pošto će mi oni spustiti sidro i najverovatnije pred zimu izvlačiti. Još jedno pitanje dužina kraka mi je oko 7o cm, debljina profila 20x35 mm, savijano je na kant, da li postoji opasnost da se taj krak s obzirom na debljinu ispravi i tako sidro pomeri. Ja sam planirao da krak bude malo kraći recimo 50 cm, ali majstor koji mi je vario ostavio 70 kaže da nema šanse da se ispravi, ali nikada se ne zna.

Steps zvao sam ove za nadkabinu, čekam odgovor o ceni.

MiletaStamat:
Dobio odgovor od firme POLIPLAST iz Niša, Zanimljiva ponuda. Nadkabina bez prozora 230 eura, sa prozorima i kederom 460 eura. Da je sa prozorima 230 eura odmah bi je kupio, ovako još prozori kao cela nadkabina. U ovom trenutku mi je skupo.

LSI:
Купљена наткабина, изашла из калупа, по мом мишљењу, у већини случајева боље је решење од прављења у дворишту с приручним алатом.

Прозори се не морају поставити одмах - ипак је то наткабина. Клирит се да изрезати на меру, кедера има да се купи...

Размислио бих ја о томе још једном, пре доношења закључка.

srsa:
Ма Страјо, батали ти наткабину. Среди ти остало на пасари и монтирај тенду, па на воду, а следеће сезоне види шта ћеш. Та наткабина би имала сврху да ти је лађа 6 - 7 метара, а овако само би био нестабилнији на води и можда мало лепши, али смо можда.   114

DuleN:
Srso mnogo mudro zboris !!!  56568

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju