Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Izvlacenje broda iz vode

<< < (3/16) > >>

Kapetan:

--- Citat: LSI  10, 10, 2016, 13:28:02 posle podne ---Али осим тог, личног осећаја који опредељује да ли нам је нешто лепо и да ли у нечему уживамо, постоје и неке објективне ствари.

--- Kraj citata ---

Lazo, licni osecaj je presudan u celoj prici !

LSI:

--- Citat: Kapetan  10, 10, 2016, 13:46:09 posle podne ---
--- Citat: LSI  10, 10, 2016, 13:28:02 posle podne ---Али осим тог, личног осећаја који опредељује да ли нам је нешто лепо и да ли у нечему уживамо, постоје и неке објективне ствари.

--- Kraj citata ---

Lazo, licni osecaj je presudan u celoj prici !

--- Kraj citata ---

Да је само тај лични осећај, вероватно бих се уздржао од коментара. Али заиса мислим да ко не може у било ком тренутку да оде да обиђе чамац и да га обезбеди у ванредним ситуацијама - треба да га извади из воде и склони на безбедно место.

zankiki:
Ima i leti kiše i oluje pa su u vodi.... Uglavnom na marinama ima neko ko koliko - toliko pazi na čamce.

yopatami:
Bavljenje nautikom podrazumeva i redovno praćenje vremenske prognoze, kao i praćenje ostalih pojava na vodi i oko nje. Tako da uvek ima vremena za blagovremeno reagovanje.

neptun:
Bilo bi lepo da jedrilicu drzim cele godine u vodi.al nema takvog mesta u bg.poludeo sam od maarina ili kao marina u bg.ove god u jednoj dobroj marini su mi izgrebali brod na vise mesta i jos su ga isprskali nekom farbom kad su nesto farbali...stvarno ne znam gde bih sa njim zimi.jedino zimovnik na savi,bezanijski zimovnik,dolazi u obzir,al cim se podigne malo voda ne mogu iz njega nizvodno od starog zeleznickog mosta.osim toga zimi je toliko smoga i prljavstine da se brod neverovatno prlja.
Kad bih imao neku marinu koja mi odgovara i vise vremena ostavljao bih zimi brod u vodu.bas mi zao kad je neki lep zimski dan sto ne mogu da plovim.
A inace svaki brod mora van vode bar jednom godisnje.da se prekontrolise i ocisti i popravi ako ima sta.
Svake godine dok je jedrilica van vode svasta ima da se uradi na njoj pa ne znam kako bi to da ne ide van vode.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju