Ne znam, da li je neko primetio, ali namerno sam izbegavao da se mešam u bilo koju prepirku na forumu, koja me je doticala, bilo da je reč o Mishi i njegovom viđenju naše regate, ili o ovom malom ratu sujeta!
Ali ovo sad ide predaleko i ovo je sve što ću napisati o tome.
Ono što verujem da svi znate, ali možda nekoga da podsetim. Ovaj forum je nastao kada je na forumu Na vodi počelo brisanje poruka i zabranjivanje objavljivanja raznih tema i informacija.
Ovaj forum je nastao kao mesto gde
ne postoji zabrana da se objavi bilo što!
A sada malo statistike: I Kap i mnogi drugi govore o potrebi da se osnuju novi nautički forumi -po meni totalna glupost!
Ovaj forum ima trenutno 369 članova, od toga je oko 200 nekada napisalo barem jednu poruku, od toga je 100 stvarno aktivnih.
I TO JE TO! Ne na ovom forumu, već u celoj Srbiji!!! Pritom, od ovih 100 aktivnih, barem 20 je iz okruženja ili dijaspore!
Dodajte još 10 aktivnih sa na vodi i nema više!
Svako ko je plovio malo dalje od Beograda i Novog Sada zna da nema mnogo nautičara u Srbiji. A i od tih što ih ima, ostali nisu na netu.
Aka ima privatni forum, i može sa njim raditi šta i kako hoće, ali čak i u žaru prepirke ipak treba ostati u barem pristojnim okvirima.
Ova izjava koja smeta Kapetanu, smeta i meni. Stvarno ne vidim kako da je okarakterišem nego kao zlonamernu!
Poznajem Marka kratko, i nisam stekao takav utisak, i sad sam iznenađen - neugodno iznenađen! Jebiga , Ako, objasni se!
Stvarno mi nije jasno!
Svaki poziv na druženje i plovidbu rado čujem i rado se odazivam! Toliko je većina već, nadam se, shvatila.
Ali ne čitam, niti sam član Akinog foruma, kako da saznam za to druženje? Postoji rubrika Druženja i susreti, služi upravo za takve teme.
Ako je sajt/forum "www.žika.com" odlučio da organizuje nešto i želi da pozove forumaše Moje Ladje da se pridruže, neka to napiše!
Ko mu brani? Ko će mu obrisati poruku?!
Ako, Veštice, to što želite da privučete ljude na svoj forum, i što ga ovde reklamirate, to je

, niko nema ništa protiv! Reklama svake vrste, vezane za nautiku, je dobrodošla! Sitni trikovi, tipa, "pogledajte kako je bilo na regati... link na nautički.info..", i to je

! Neko će reći da je malo napadno, ali je pristojno i simpatično.
Ali nemojte da pišete neistine o ovom forumu, već istaknite vrline svog foruma ( ako ih ima), a ne mane ovog ( ako ih ima).
Ružno je i mnogo vuče na politiku.
Kap, objasni mi šta ti u stvari želiš?!
malopre svratim na komsijski chat na http://plovidba.info/forum/ da im skrenem paznju da cenzura foruma nije dobra (postoji podforum koji se ne vidi ako niste clanovi, na tom delu foruma sam u stilu "peckanja" pitao kojoj sluzbi i po kom zakonu ce da prijave clanove policiji (to pise u njhovom kodeksu) i jos par stvari jer se podforum zove Nervirajte Admina, ujedno ustanovim da boduju clanove po lojalnosti pod "Ugledom Clana:"
reko njihova stvar ...
postoji podforum koji se ne vidi ako niste clanoviSvima si nam objasnio da "najzanimljivije" postove na Akinom forumu ne možemo da pročitamo dok se ne učlanimo! Ipak smo mi Srbi, pa tek onda ljudi, nema ništa zanimljivije od dobre svađe! :taunt:
Sad bi svi trebali da se učlanimo tamo i pročitamo "nečuvene" Akine kodekse i bodovanje članova?!! Ako je to cilj - reci !!!
Što se Akinog foruma tiče, neka nabroji 5 članova koji nisu sa Moje ladje!!! Verovatno ima jednog ili nijednog! A taj je zalutao! :dance:
Šta će ti ljudi tamo napisati, što već nisu ovde?! Nakon 20.000 poruka?!
Šta ima tamo novo da se pročita? Koliko sam video, sama struktura foruma, kao i 99% tema su prepisani odavde!
To što vas dvojica radite je
Totalna glupost!
Totalna glupost!
Totalna glupost!
Sada nam se obojica malo skinite s vrata i prepucavajte se lepo preko pp-a!
Il' se primirite, il' ću da vas banujem obojicu!!! Lepo Gremlin kaže!
7 dana za otrežnjenje!