E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Motor za elant t 400 / t 401
Slobaa89:
Zanikiki...nemam ponton,od auta do vode na jezeroo idem 20m...i onda je silaz strm..nekada zna pasti 3-4m a nekada 10-tak m...i to je bas patnja...a na Savi je koliko toliko lakse..kej je...jbg.imam 27 godina bar sam sada u snazi stri 25648
Zao mi prodati camac jer sam se bas napatio na njemu,sve sam sam renovirao komplet...a je znam ni sta bi drugo uzeo...a stvarno sam se navikao na njega,i prostor,sirina..sve mi odgovara..a pitanje i kada ce se prodati.
Jbg.ja ne znam stvarno sta sada da radim,i sta da uzmem..nekada idem sam,a nekada nas dvojica...sada ispada da nisam trebao ni prodavati tomosa 4...a i njega sam u fullu uradio,sve
kuku
Zoran T:
Nadji neku yamahicu-marinera ili sl (johnson ili evinrude)od 4-5 ks da nije tezak i uzivaj u pecanju...taj elanov camac je ekstra za T18 pa ako ti ikad zatreba brz camac za malo duze destinacije eto resenja...
Slobaa89:
Ja sam razmisljao prodacu tomos 4 i fino kupiti 8 yamahu 2t al vi kazete da ona nije nista tj.nista necu dobiti s njom..pa onda kontao 6-cu,a i ona ista kao i 8-ca i od nje nista...sve je izgleda onda do camca...trebao sam prvo raspitati se,pa tek onda prodati tomosa...a sve sam uradio u fullu...komplet rucka gasa,auspuh,semerinzi,ulje u peti..nema truna lufta u radilici..jbg.
Al icu onda na neki 5konja kao sto Zoran kaze..yamahu ili marinera...koliko toliko ce ici bolje,novije je,nece biti bucno..a jos trebam dodati na 150€ od tomosa 200-250€...jbg,dal to vrijedi jos toliko doplatiti zbog toga sve...Nedaj Boze nekih kvarova :-)
Hvala Vam jos jednom puno.
Zoran T:
,zanikiki ti imas tog johnsona od 4ks...kako ti se on pokazao...
zankiki:
Jači je od tomosa duplo, a nije ni težak.... Dva cilindra na 4KS, stvarno je zver za tu konjažu.
Slažem se Slobo sa tvojom konstatacijom. 4-5 KS od nekog proizvođača sa "imenom" će ti dati nešto veću brzinu nego tomos4 i tišu vožnju. Ako odlučiš da ti treba brzina onda T18 ide u taj budžet.
6-8KS su već dosta teži motori od 4-5KS, a nećeš imati ne znam kakvu razliku u brzini.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju