E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Motor za elant t 400 / t 401

<< < (5/16) > >>

Slobaa89:
To je skuplje malo...planirao sam oko 400€

zankiki:
Ja bih na taj čamac radije stavio T18, pa se vozao ko čovek.

Slobaa89:
Pa gdje cu 18-ku nositi,pa stavljaj,pa vracaj kuci... eek

zankiki:
Ja sam tako radio nekad... Ako je čamac na pontonu do koga se lako dolazi i nije strašan problem.

Iskreno, ne verujem da ćeš i sa jednim od tih motora (možda sa yamahom 8 KS na punom gasu) izglisirati... Tako da od neke brže vožnje svakako nema ništa, ne možeš ti sa duplo jačim motorm dobiti duplo, ne možeš ni 50%, možda dobiješ 20% brzine, jedino što će tiše da radi...

Sve zavisi koja ti je gimnastika i udaljenost od auta do čamca... I u kakvoj si formi. Što kaže ZoranT jedno je podići 35kg tegova, a jedno je motor na vodi dok se sve ljulja... Ali znam kako taj čamac ide sa T18 i greota je ne staviti tako nešto, a uklapa ti se u budžet...

Bakara:
Ja sam imao Kvarnerplastiku G370(3.7m) i vrlo slicno korito elanu T401, sa Tomosom T10 nije mogao da izglisira i brzina uzvodno nije prelazila 11kmh, a nizvodno 16kmh sa punim gasom. Na punom gasu trosi oko 5L, a na 2/3 oko 3.5L. Mislim da bez 15 konja ovaj moj nije nikako mogao da izglisira :)
I T10 i T18 imaju isto kilograma, 34-36 u zavisnosti od duzine cizme, ima/nema anlaser...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju