E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Motor za elant t 400 / t 401

(1/16) > >>

Slobaa89:
Pozdrav ljudi..ako moze mala pomoc,nadam se da pisem na dobrom mjestu temu.
Elan t 400 mislim da je,t401 je malo drugaciji ali oblik je isti ako se ne varam...
Razmisljam se najvise izmedju polovnog yamahe 5,6 ili 8 konja 2tak ? Motor skidam i nosim kuci,tako da mi treba 2tak a koristim ga nekih 3-4 mjeseca u godini... Do sada sam naravno isao tomosom 4 al vise je dosadio taj puni gas :-) pa hocu nesto jace,znam da se ne moze naci potrosnja kao u tomosa,al da je bar duplo veca potrosnja bicu zadovoljan :-)
Kakva je razlika izmedju yamahe 5,6ili 8 konja...u potrosnji u odrzavanjima...da li cu ici " puno " brze sa 8 nego sa 5 ili 6...u pitanju je yamaha 90-tih godina.. Inace idem u ribolov,jezero je u pitanju i Sava...ne treba mi za trkanja :-) ,al da ide koliko toliko fino...nekada sam idem,a nekada nas dvojica + nesto opreme...Hvala unaprijed.

Kapetan:
uzmi 8hp i ne beri brigu ... vozices ga na pola gasa, potrosnja ce ti biti 2 litre max , a imaces jak gas u rezervi za nedaj boze....

Slobaa89:
Hvala...2litre na sat ?
Kakva je razlika izmedju 6 i 8 ks ? Neki mi kaze da su to isti motri,samo malo karburator drugaciji ( logicno ) 2 konja ima vise pa sig.vise i trosi ?

Bećar:
Što se tiče skidanja sa čamca,Yamaha 8 dvotaktna je teška oko 35 kilograma a s'obzirom da Tomos 4 ima oko 3ks ići ćeš dosta brže.
Pozdrav

Slobaa89:
Pa jel ima 35kg ? neko mi rekao da ima 20-25kg..inace hocu kr.osovinu ( nogu )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju