Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Да вас питам нешто - да вам кажем нешто
LSI:
Миња, јавите се нашем пријатељу, мајстору Саши :
Aqua-Tex
Bulevar Despota Stefana 5
Novi Sad
Saša Bugarski
sasa@aqua-tex.net
+381 64 147 0 447
Уверен сам да вам он може помоћи на квалитетан и економичан начин, у договору с вама.
Kapetan:
To je camac za reku , na moru ce biti krajnje neudoban a i bezbednost ce poprilicno opasti ... Ljuljanje ce biti mnogo vece nego sto ste navikli .. po meni bolje uzmi neki gumenjak za 200-300 evra i uzivajte, nego da rizikujes ....
Sto se tice tende, ne znam sta da ti kazem .. vetar i tenda na lakim camcima su recept za katastrofu...
Kapetan:
hm .. sad mu gledam korito .. nije on klasican deplasmanac.. moj savet je da vidis dal je neko vozio po moru , a i pitaj proizvodjaca sta on kaze...
LSI:
--- Citat: Kapetan 21, 01, 2017, 11:52:11 pre podne --- ....
Sto se tice tende, ne znam sta da ti kazem .. vetar i tenda na lakim camcima su recept za katastrofu...
--- Kraj citata ---
Сложио бих се са обележеним делом реченице само ако се ради о затвореној тенди и пловидби по олујном времену с јаким ветром.
Колико сам ја разумео, Миња жели да направи нешто што би му пружило заклон преко ноћи.
Таква тенда не мора уопште да буде компликова, ни за направити је, ни за коришћење.
Уверен сам да Саша може да направи нешто што би била класична бимини тенда, коју би човек користио током дана као заштиту од сунца, а да никакав проблем не би био да се око крова поставе места за качење бочних страница које би биле причвршћене за бокове чамца, чијим постављањем би се тенда претворила у шатор за спавање током ноћи или за заклон од кише која уме да поквари пецање.
И да мало исправим самог себе - сад сам видео да Миња већ има некакву тенду на чамцу, чију конструкцију би хтео да искористи.
То је управо оно на шта сам и ја помислио и о чему сам написао у претходних неколико реченица.
Миња, јавите се Саши - уверен сам да вам може помоћи да добијете то што желите и да то не би требало много да кошта и буде компликовано за постављање и склањање. У коморама на чамцу, имате довољно простора да "шатор" склоните кад вам није потребан.
minjabolesnikov:
Mnogo hvala na konstruktivnim uputstvima.
Drugar vozi ovaj camac po moru, ali u Grckoj u nekom mega zalivu gde nema drame sa talasima i kaze da se slatko vozaju.
Tenda ISKLJUCIVO za ribolov preko noci kada pada nesto za vrat ili jako duva. Podrazumeva se, usidren i nikako u voznji.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju