E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Koliko kosta farbanje camca?
oblak:
Akers ce nas sve krstiti da smo "internet strucnjaci" i pali sa Marsa a on Bog farbanja i tehnologije a jedini camac koji je ofarbao a koji je nama poznat je tako uradio da vlasnik cupa kosu i ne zna da radi sa oljustenim plovilom a Akers mu na tu primedbu umesto reklamacije rekao da pise gluposti.
Jos jedan strucnjak za sve, majstor za nista.
bugi:
Meni je covek prodao dve kantice stare farbe...uredno prelepio datum
Da zlo bude vece odnesem drugaru i njegov sin ne znajuci nista o farbi sa tim prefarba krov na camcu...jos me psuju
broker975fx:
Ljudi budite malo realniji. Internacional bilo na malo ili na veliko mora da kosta. Ko hoce 100% svezu farbu, neprepakovanu u orginalnoj ambalazi ima zastupnika tj Busu i Tehnonautiku. E sada ta farba kosta debelo. Sa druge strane postoji ekipa iz SM sa farbom koja se prepakuje, sa farbom koja ostaje od velikih poslova i koja je visestruko jeftinija. Tu naravno rok vise nije bitan, kako se skladistilo i da li je dodatno krsteno sa necim. Da budem precizan realno ne postoji ni dokaz da je to internacionala. Jbg ja bas zbog toga sam se odlucio za Zorku. Hocu da kazem da ne mozete da ocekujete da kupite internacional za 1000 dinara i ocekujete da to bude sveza, regularno cuvana boja
budens72:
--- Citat: oblak 25, 12, 2017, 00:49:57 pre podne ---Akers ce nas sve krstiti da smo "internet strucnjaci" i pali sa Marsa a on Bog farbanja i tehnologije a jedini camac koji je ofarbao a koji je nama poznat je tako uradio da vlasnik cupa kosu i ne zna da radi sa oljustenim plovilom a Akers mu na tu primedbu umesto reklamacije rekao da pise gluposti.
Jos jedan strucnjak za sve, majstor za nista.
--- Kraj citata ---
Ne znam cemu ovakvi komentari posebno od strane administratora??? Nemojte da oterate kvalitetne ljude sa foruma zbog sujete
Kako mozete reci da je neko ko je farbao toliko ozbiljnih plovila majstor za nista samo zato sto se ne slazete sa njegovim nacinom rada a koji je rezultat ogromnog iskustva....?
Nema potrebe za tim...ima nas kojima su saveti Akersa veoma prihvatljivi i korisni a niko ne brani da onima koji ne zele da slusaju tudje savete rade po svom...
Ovo je prava nauticka tema i steta bi bilo da oteramo nekoga ciji saveti ce mnogima biti od velike koristi.
aj ziveli 114
zankiki:
Slažem se sa tobom 100%. I sam sam hteo da napišem nešto slično...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju