E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
Koliko kosta farbanje camca?
broker975fx:
Ovi iz S.Mitrovice tu boju ne prodaju u prodavnici vec preko interneta a i ne prodaju je po punoj ceni vec visestruko ispod cene. Ono sto bi bilo posteno je da kazu poreklo boje i godiste pa ko hoce da kupi da kupi. Ja znam nekoliko ljudi koji su je koristili i svi su bili zadovoljni, doduse do tada im je vrh boja sa kojim su radili bila zorkina uljana a vecina stvari je malana nitrom koji se nadje. Jbg u ovoj zemlji se izvezu tone mesa Rusima koji onda te iste tone vrate jer je meso neispravno i onda to meso zavrsi u nasim najlegalnijim prodavnicama i to nam jedu deca a ovamo se cudite sto neko prodaje internacional sa isteklim rokom. Eno skoro lik na kp prodavao 3 u 1 i napisao da je rok istekao ali po americkom standardu rok krece kada se kantica otvori:)
bugi:
Posto sam trgovac necu dalje komenterisati rokove trajanja sajkaca
A americki standard je ipak nesto vise kao sto je sve Njemacko najbolje na svjetu sajkaca harm 114
mossi:
Nema na svetu tog "standarda" da rok trajanje počinje od otvaranja ambalaže.
Najsmešnije mi je kad neko kupi mleko pa kaže ima rok trajanja još 20 dana,
a otvorio ga juče. OK probaj ga za 3 dana pa mi kaži jel valja. kuku 7645218764198 stri
zankiki:
Ipak ne treba da mešamo trgovce sa oglasima na kupujemprodajem....
Čovek je napisao šta je napisao pa ako prođe - prođe. Onaj ko nasedne na tu priču (američki standard, važi od otvaranja) možda i treba da bude preveslaT : tamburanje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju