E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Koliko kosta farbanje camca?

<< < (5/14) > >>

Ljuba:
Da li je ovaj email aktuelan (lacalmd@yahoo.com), da li se tako mogu postaviti pitanja, da se ne oduzima vreme telefonom.

ronac:

--- Citat: Ljuba  15, 12, 2017, 22:37:09 posle podne ---Da li je ovaj email aktuelan (lacalmd@yahoo.com), da li se tako mogu postaviti pitanja, da se ne oduzima vreme telefonom.

--- Kraj citata ---
Posalji coveku PP to ti je sigurno  sha

Ljuba:
Ma taj dolazi ovde povremeno, hteo sam da vidim cene farbe, da uporedimo sa ostalima.

Akers:

--- Citat: ronac  16, 12, 2017, 19:26:27 posle podne ---
--- Citat: Ljuba  15, 12, 2017, 22:37:09 posle podne ---Da li je ovaj email aktuelan (lacalmd@yahoo.com), da li se tako mogu postaviti pitanja, da se ne oduzima vreme telefonom.

--- Kraj citata ---
Posalji coveku PP to ti je sigurno  sha

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Da taj email je uvek aktuelan :)
Uvek mozete postaviti pitanje na email   lacalmd@yahoo.com ,pozvati telefonom na 0637519071,069658849 ili najbolje je preko Vibera postaviti pitanje i slike to je najlaksi i najbrzi vid komunikacije.
Ako zovete a ja se ne javljam onda sam sigurno negde u brodu pa ne cujem telefon od buke Airlesa i ventilatora.
Uglavnom mozete me kontaktirati na nacin na koji god zelite.
Dogovor je uvek moguc na obostrano zadovoljstvo

Ljuba:
Ovo je bilo brzo  thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju