Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Iskustva sa vode

<< < (9/13) > >>

Ljuba:
Najjednostavnije, kupi 5l goriva u kanticu pa nju poveži direktno na motor i probaj. Ako proradi onda je gorivo, ako ne onda gledaj karb.

Bećar:
Uzeti u obzir i vodeno hlađenje.Kod Tomosa,kad se pregreje,termostat isključi cilindar.Ne znam da li Honda funkcioniše na tom principu ali ko velim...

LSI:

--- Citat: Ljuba  29, 08, 2016, 08:25:50 pre podne ---Najjednostavnije, kupi 5l goriva u kanticu pa nju poveži direktno na motor i probaj. Ako proradi onda je gorivo, ako ne onda gledaj karb.

--- Kraj citata ---

Ово сам јуче договорио с једним човеком, да данас у току дана испразни резервоар и сипа ново гориво и да добро продува све. Видећемо.

LSI:

--- Citat: Bećar  29, 08, 2016, 08:34:03 pre podne ---Uzeti u obzir i vodeno hlađenje.Kod Tomosa,kad se pregreje,termostat isključi cilindar.Ne znam da li Honda funkcioniše na tom principu ali ko velim...

--- Kraj citata ---

О томе сам размишљао јер код хонде постоји тај "осигурач".
Међутим, мотор је мирно радио скоро 40 минута без престанка. Онда смо стигли, мотор сам по заустављању угасио и поново стартовао након једног сата. После 20 минута појавио се проблем.
При том, контролни млаз воде за хлађење није другачији него што је био раније, исте је дебљине...
Како утврдити да ли можда заиста долази до прегревања па се активира блокада?

CIVIJA:
Nema veze sa LSI hondom  jh ali mislim da je komentaru mesto ovde.
Ljudi obratite paznju kada prolazite ili se sidrite oko mostova preko kojih prolaze pesaci. Prosle nedelje su nas (dragi nam) sirijci gadjali kamenjem sa tramvajskog mosta. Prekjuce (u subotu) su nas gadjali ispod kineskog mosta. Ne znam da li je to neka nova moda ili sta vec, uglavnom obratite paznju!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju