E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kada krecete na plovidbu?

<< < (9/11) > >>

LSI:
Мислим да би било добро да нам, кад се све заврши, опишете процедуру и шта је све потребно урадити да би се штета из оваквог догађаја наплатила.
То би могло помоћи неком другом у сличној ситуацији.
Што каже наш народ: "Да не чује зло" али... никад се не зна!

broker975fx:
Po meni najbolje registrovana agencija da preuzme sve posebno sto je situacija malo komplikovana,agenciji se plati procenat od realizovane stete i to je to,oni slikaju vozilo te se ako si siguran da nisi kriv ne mora cekati policiski zapisnik koji se ceka i po mesec dana cak i kada je situacija regularna a kamoli ovakva. Bez agancije i njihovog vestaka auto bi morao da stoji i ceka procenitelja iz osiguranja. Usput sam nema sanse da izboksujes sumu koju ces dobiti preko profesionalca. Ne pricam ti napamet,skoro sam sve to prosao,stetu sam popravio a ostalo mi para da ispopravljam sve sto je bilo osteceno a nije imalo vezu sa sudarom i jos da castim auto sa cetiri koni amortizera:) Ti jos mozes da ides na pretrpljeni strah,upropascen odmor i slicno,ako ti treba saljem ti broj coveka,mada ih ima dosta svuda

tangabravo:
Pa evo sleda događaja: kada je na mesto udesa stigla patrola iz bg, kako oni kažu to je neka putna patrola pošto za ibarsku nisu nadležni ovi obični saobraćajci iz lazarevca oni su ljudi pitali šta i kako i kako je meni , ja reko nemam vidljive povrade ,  zeza me starin lom kuka i baza lobanje na vratu ,a onaj iz BG kaže e onda zovemo lazarevčane i ambulantu i odavde preuzimaju oni , a pošto se ja nadalje vodim kao povređeni u saobraćajci sva gon jenja i potraživanja preuzima javni tužilac. Mene spakovaše u hitnu pa u VA a tamo slikiciranje i kragna pa kontrola za dva dana. Danas sam išao na kontrolu pošto sam u međuvremenu aktivirao grebu koju sam navukao još pre polaska i DR mi produžio još za pet dana i da radim magnetnu. Danas mi bio predstavnik Bonus grupe iz  BG pošto oni rade sva ta potraživanja za proviziju od 15% od onoga što primim na ruke na kontu povrede a naplatu štete na kolima rade gratis u okviru toga. Inače štetu plaća neki osiguravajući fond pošto moji cigani nisu bili osigurani. Morao sam da dovederm procenitelja iz mojeg osiguravajućeg društva da bih imao zvanične papire za naplatu samo što je ta procena čisto škotska, tip je za ceo zahvat na kolima predvideo 22 radna sata ffff  . E sada čekam da završim sa nalazima u bolnici pa da ih priložim a onda samo čekam isplatu , i to je sva procedura i mislim da 15% uopšte nije mnogo za zajebanciju i nerviranje koje bih morao da podnesem . Dok to čekam tražim delove da skinem sa stranaca i tu ušedim lepih parica

broker975fx:
Nije puno 15 procenata,posebno sto sam nikad ne bi uspeo da izboksujes tu ostetu,videces za sledecu godinu bice para i za nov komplet jedara:)

Srecko Sojic:
slazem se u potpunosti sa komentarima. umjesto da se akas sa papirima i natezes okolo sa institucijama bolje da se oporavis i da popravis auto u medjuvremenu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju