E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...
popravka camca
Kapetan:
ne razumem cemu takav stav?
Zoran ti je apsolutno razvejao sumlje da se ne radi o Elanu, cemu prebacivanje no125
Kr100ns:
--- Citat: Kapetan 04, 07, 2016, 16:20:43 posle podne ---ne razumem cemu takav stav?
Zoran ti je apsolutno razvejao sumlje da se ne radi o Elanu, cemu prebacivanje no125
--- Kraj citata ---
Da li sama popravka camca i moje pitanje imaju ikakve veze sa proizvodjacem camca? Iskreno me ne interesuje da li je Elan ili ne znam koja marka. Nisam trebao da pisem da mislim da je Elan i to je to.
Izvinjavam se zbog mog stava ali i da vas majstori razvlace i samaraju sa nekim cenama vec dva meseca oko popravke motora i camca mozda bi i razumeli sto sam malo ishitreno odgovorio i reagovao na taj nacin. Izvinjavam se Zoranu jos jednom, ali ja zaista ne trazim ko je proizveo camac vec resenje kako da ga sredim... sajkaca
DuleN:
Vidim da imas zelju da sredis taj camac, pa bih ti ipak preporucio da to oteras kod nekog majstora u radionicu i da to zavrsis kako treba.
Raditi smolom na ulici ili napolju i nije bas neka varijanta, jer to je ipak materijal koji pri radovima ne trpi vlagu, prasinu,...
Zamena zrcala u opste nije naivan proces, pa je to otrebno uraditi kako valja, jer u protivnom si bacio pare i nisi dobio nista...
Sto se tice majstora ja ne volim nikoga da preporucujem, mada sam cuo sam da jedan u St. Pazovi to radi OK - Marko 062 315 953, pa mozes da mu se javis i popricas.
Bucho:
Sa takvim stavom tesko ces doci do zadovoljavajuceg odgovora.
mladjo:
--- Citat: Bucho 05, 07, 2016, 07:55:03 pre podne ---Sa takvim stavom tesko ces doci do zadovoljavajuceg odgovora.
--- Kraj citata ---
Covek je potpuno u pravu.Zar treba neko da prilozi sve generalije plus horoskopski znak pada dobije odgovor na pitanje.Tako se ne pomaze ljudima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju