Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pocetnik
markovici.ca:
--- Citat: Bakara 21, 06, 2016, 16:24:34 posle podne ---
--- Citat: markovici.ca 21, 06, 2016, 14:14:39 posle podne ---Mozes li mi reci sta znaci ovo 114 i 25648, vidjam cesto na forumu a ne znam sta znaci
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
--- Kraj citata ---
Pozdrav Marko i dobrodosao!
Tapatalk koji koristis na mobilnom ne podrzava neke smajlije, pa ti se zato prikazuju kao reci. Ako odes sa kompa na forum, videces smajlije, dobronamerne smajlije, naravno ;)
--- Kraj citata ---
Hvala na info, bilo mi cudno, reko da nisu neke tajne sifre
Zoran T:
Veliki pozdrav i dobrodosli Markovici 114...samo pitaj slobodno naci ce se odgovor...pod 5 ja camac. bez kabine drzim u grockoj i to kosta 1000din mesecno...pod 3 povremeno se po marinama organizuju polaganja za UMC prijavis se naucis osnove iz bukvara i polazes...ove ostale stavke ???
markovici.ca:
--- Citat: Zoran T 21, 06, 2016, 17:26:52 posle podne ---Veliki pozdrav i dobrodosli Markovici 114...samo pitaj slobodno naci ce se odgovor...pod 5 ja camac. bez kabine drzim u grockoj i to kosta 1000din mesecno...pod 3 povremeno se po marinama organizuju polaganja za UMC prijavis se naucis osnove iz bukvara i polazes...ove ostale stavke ???
--- Kraj citata ---
Pozdrav Zorane, kolko je sigurno tu u Grockoj, mislim da sam ovde na forumu negde procitao da se krade tu, mislim moglo bi da se desi da ne mogu po mesec dana da dodjem da obidjem brod
Zoran T:
Od kradje tesko da mozes da se zastitis...krade se svuda...velika plovila su na bovi i vade se iz vode na kraju sezone...cuvarska sluzba je ok izbacuju vodu iz camaca prevoze te do plovila od 3-23 ima i video nadzor...generalno sama marina i nije bog zna sta ima struju i vodu i kafanu naravno...imas tri ostrva prekoputa na 10tak min plovidbe je plaza...meni to odgovara...
markovici.ca:
Kako izgleda to vezivanje za bovu, ako moze neka slika bilo bi lepo. To za plazu i ostrva je dobro vec ima plus kod mene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju