Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pocetnik
Zoran T:
Pa nisam bas nesto po marini slikao... par slika sa keja na dunav ispred marine i sama marina...na zadnjoj slici je"restoran" na banatskoj strani...
zica:
Dobro došao kgk
HIBINI:
Marko kad nabavis camac imas besplatan vez kod mene na Dunavu. Imam vikendicu na samoj obali na 1123km struja voda i ostalo.To je imedju Smedereva i Grocke ribarsko naselje Oresac.Tamo sam non stop tokom leta,Obala je uredjena a zimi camac moze u dvoriste.Imam kjigu[skripte] za polaganje za dozvolu za camac.Ako ti sta ogovara javi.pozdrav.
broker975fx:
Kakva velikodusna ponuda svaka cast Hibini. Sa druge strane ako u startu kazes da camac neces moci i po mesec dana da obidjes onda je sve to malo,ne znam kako da ti napisem ali pitanje da li je za tebe sada i u ovom trenutku. Hajd sa srecom
MoravskiLubenicar:
Ja živim u Nišu a čamac držim u Višnjici. Do prošle godine je bio na Adi ciganliji ali zbog problema sa ispovljavanjem, djubre, nizak vodostaj... otišla sam odatle....Pa plpvim od 2005. nekad više nekad manje to znači nekada svakih 15 dana a nekada 3 puta godišnje stri ali kreni...dobio si dobre svete a i to izmedju Grocke i Smedereva je lepo parče Dunava. Srećno i dobrodošao 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju