Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pocetnik
markovici.ca:
Pozdrav svim forumasima, da se prvo predstavim, ja sam Marko i iz Cacka sam, potencijalni vlasnik nekog manjeg brodica ili glisera, jos se nisam definitvno odlicio, a to za visi i od informacija koje cu nadam se ovde dobiti, unapred se izvinjavam ako cu biti dosadan sa pitanjima, ali totalni sam pocetnika a voleo bi da vise budem na reci.
Voleo bih da me neko uputi:
Pod 1. Koja je procedura u kupovini plovila, ugovor, registracija....
Pod 2. Gde se registruje plovili, ja sam iz Cacka da napomenem
Pod 3. Gde mogu da polazem za upravljanje plovilom, da napomenem da razmisljam o recnom brodicu od 6-8m
Pod 4. Ko moze da me kontrolise na jezeru u Medjuvrsju kod Cacka, gde bi mogao da drzim plovilo
Pod 5. Koliki je trosak i koja je procedura da se drzi brod u nekoj marini na Savi ili Dunavu
Unapred zahvalan na odgovorima i veliki pozdrav
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
HIBINI:
hi 114Marko dobro nam dosao. Za vise informacije evo ti broj kapetanije u Smederevu 026 4627 140. Pozovi ih sve ce ti objasniti sta te zanima. 25648 Srecno plovio
markovici.ca:
Mozes li mi reci sta znaci ovo 114 i 25648, vidjam cesto na forumu a ne znam sta znaci
markovici.ca:
Hvala na odgovoru HIBINI
Bakara:
--- Citat: markovici.ca 21, 06, 2016, 14:14:39 posle podne ---Mozes li mi reci sta znaci ovo 114 i 25648, vidjam cesto na forumu a ne znam sta znaci
--- Kraj citata ---
Pozdrav Marko i dobrodosao!
Tapatalk koji koristis na mobilnom ne podrzava neke smajlije, pa ti se zato prikazuju kao reci. Ako odes sa kompa na forum, videces smajlije, dobronamerne smajlije, naravno ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju