E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Kad perkins zaledi

<< < (3/5) > >>

stvlada:
   Kad bi se konkretno ova glava zagrejala na 600 C bila bi kao kifla.Postupak sa predgrevanjem se radio kad je moj otac ucio zanat.Recimo izduvnu granu predgrejemo na tu temperaturu,zavarimo i sta sa njom?Da se poravna,mnogo bi trebalo da se skine i onda ona opet nema meru. Ne znam koliko sam samo izduvnih grana zavario i skoro nikad nije bilo problema.

DuleN:

--- Citat: stvlada  17, 02, 2016, 22:07:27 posle podne ---   Kad bi se konkretno ova glava zagrejala na 600 C bila bi kao kifla.Postupak sa predgrevanjem se radio kad je moj otac ucio zanat.Recimo izduvnu granu predgrejemo na tu temperaturu,zavarimo i sta sa njom?Da se poravna,mnogo bi trebalo da se skine i onda ona opet nema meru. Ne znam koliko sam samo izduvnih grana zavario i skoro nikad nije bilo problema.

--- Kraj citata ---
CCCCC, e moj majstore, ako ti uporedjujes izduvnu granu i glavu motora, onda ja s tobom nemam sta da pisem...
A to da bi na 600C glava postala kao kifla, necu ni da komentarisem...
Cisto za info, kroz moju firmu prolazi oko 40t odlivaka mesecno. Ne odlivaka za peci, sporete, ... vec za HIDRAULIKU, gde su tolerancije u nulu, poroznost u nulu, ... !!!!
Samo ti vari i uzivaj...

stvlada:
Bravo za TEBE i tvoju firmu,divim ti se do neba....

mladjo:
Dule je u pravu.Rekao je da se zagreva mesto varenja,a to je posebno vazno kod varenja sa gusanom elektrodom,gde se i var zagreva i odmah raskiva ili nakiva.Postoji nekoliko nacina varenja gusa.

Mezija:
Bravo Vlado
Imao je srece sto je puklo pored vodjice ventila.
To je vodeni prostor i vazno je da necuri, ako ta dva ventila sljakaju bice ok.
Ako neko moze da zakrpi motor onda je to Vlada.

.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju