E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

Kad perkins zaledi

<< < (4/5) > >>

vasa:
Ako nesto ne daj boze ne uspe,imam takvog Perkinsa sa uradjenom generalnom,a nalazi se u brodu, jako jeftino.

maverick:
Očito su neke privatne razmirice u pitanju pa Dule kreše Vladu  lol inače metoda za ovaj način i slične načine ima dosta, neki se nisu mjenjali zadnjih tridesetak godina , kao na primjer s raskucavanjem vara...

DuleN:

--- Citat: maverick  18, 02, 2016, 18:05:27 posle podne ---Očito su neke privatne razmirice u pitanju pa Dule kreše Vladu  lol inače metoda za ovaj način i slične načine ima dosta, neki se nisu mjenjali zadnjih tridesetak godina , kao na primjer s raskucavanjem vara...

--- Kraj citata ---
Nikakvih privatnih razmerica nema, jer majstora u opste ne poznajem niti sam se sa njime ikada sreo.
Izneo sam svoje misljenje, a ko smatra da nisam u pravu - slobodan je za svoje pare da radi sta god pozeli...

Kapetan:
na kojoj temperaturu puca ovako glava ?

Kapetan:
na mom Perkinsu smo imali mnogo manji problem ...
donesen je iz Grcke prvo u Budisavu ovlascen Perkins servis, dok je glava sa ventilima i bregastom (valjda se tako zove) radjena u livnici Jeremic (lezajevi) i nesto su je nosili u Novi Sad u preciznu mehaniku ... doduse glava (ako je to glava gde su ventili i bregasta) kod mog Perkinsa je od aluminijuma....

Sto se tice ovih iz livnice Jeremic, sve preporuke ... kako su rekli tako su i odradili ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju