E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Дилема: четворотактни или двотактни аутолуб?

<< < (9/22) > >>

dzoni:
inace ja imam yamahu 25ks 2t 2005 godiste autolube, stvarno nikad nisam imao nijedan problem , igrom slucaja koriscena u poslednje 3 godine i po ozbiljnim mocvarama (Hutovo blato), konstantno uvaljivanje u travu,lokvanje,blato i panjeve, na teretnom gumenjaku i na raznim aluminijumskim camcima, za sad je sve izdrzala

budens72:
Čestitam Lazo...

ja bih tu stavio bar 40ks...

LSI:

--- Citat: dzoni  08, 02, 2016, 01:38:40 pre podne ---http://www.kupujemprodajem.com/yamaha-25-ks-30091115-oglas.htm?filter_id=418

videh

--- Kraj citata ---

Џони, хвала најлепше на овој информацији.
Видео сам ја тај оглас и средином јануара разговарао сам са тим господином из Бјељине. Ђорђе ми је том приликом деловао веома коректно. Дао ми је чак и прихватљиву понуду али ја се нисам одлучио на куповину јер нисам био сигуран шта би се десило ако се покаже, по повратку кући, да мотор има неки недостатак.
Како бих ја то у нашој ситуацији могао да решим? Практично, сав евентуални трошак пао би на мене.
Знам да то звучи помало неразумно јер свака куповина половног мотора је куповина мачке у џаку и човек једноставно мора да има среће. Ипак хиљаду и по евра су за мене велике паре...

LSI:

--- Citat: djbtea  07, 02, 2016, 23:08:19 posle podne ---LSI srecno bravo vidi kako mucuci ako se nevaram Yamaha  114 114 k5

--- Kraj citata ---

Јесте јамаха, од 30 КС, још годину дана у гаранцији.
Али није моја. Она ових дана иде неком другом, ко може себи да је приушти.

А ја настављам да се борим са самим собом.
Ето, Џони ми указује на оглас који сам видео, а ја се не усуђујем да купим тај мотор. Имам сад једну веома добру понуду за јамаху 30 КС аутолуб...
Ко ту да буде паметан?

njegos68:

--- Citat: LSI  08, 02, 2016, 07:09:47 pre podne ---
--- Citat: djbtea  07, 02, 2016, 23:08:19 posle podne ---LSI srecno bravo vidi kako mucuci ako se nevaram Yamaha  114 114 k5

--- Kraj citata ---

Јесте јамаха, од 30 КС, још годину дана у гаранцији.
Али није моја. Она ових дана иде неком другом, ко може себи да је приушти.

А ја настављам да се борим са самим собом.
Ето, Џони ми указује на оглас који сам видео, а ја се не усуђујем да купим тај мотор. Имам сад једну веома добру понуду за јамаху 30 КС аутолуб...
Ко ту да буде паметан?

--- Kraj citata ---
Lazo čestitam još jednom! 114  Čamac mi se baš svidja! Ali što kaže Budens ,ja tu ispod 40 ks nebi stavljao..može i manje konja,ali će se motor mučiti sa više osoba u čamcu i trošiti više nego onaj od 40...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju