E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Дилема: четворотактни или двотактни аутолуб?
Kapetan:
Imam 2 Yamahe 8hp 4t ... na svake dve godine im menjam ulje ... to je sve odrzavanje koje praktikujem .... stoje nna camcu preko cele godine, ne skidam ih ....
zoki novus:
--- Citat: Kapetan 07, 02, 2016, 11:29:11 pre podne ---Imam 2 Yamahe 8hp 4t ... na svake dve godine im menjam ulje ... to je sve odrzavanje koje praktikujem .... stoje nna camcu preko cele godine, ne skidam ih ....
--- Kraj citata ---
I ne koristis ih stri
broker975fx:
Ako se poredi nova ili par godina star 4 takta motor sa nekom jamahom starom 30 i vise godina naravno da je bolji ovaj prvi. Sa druge strane ako se nadje dobar primerak 2-taknog moze to biti dobar izbor. Sve zavisi od namene. Ja sam bio u dilemi za motor na plastikaneru. Razlika izmedju dobrog primerka 20ks Yamahe i 20ks cetvorotakne Yamahe ili Hond (u dobrom stanju ) je bila tacno 1000eur. Odlucio sam se za dvotakni i zadrzao soma u dzepu. Jbg ostao sam par puta bez corbe (dok se nisam navikao na neuporedivo vecu potrosnju u odnosu na 4 -taknu Y9.90). Buka jeste mozda malo veca ali nista pretarno i nista bitno, veca je nego kod cetvorotaknog ali ne mnogo. Zvuk je naravno potpuno drugaciji i reskiji ali to je i kod skutera i motora isto. Najveca razlika se vidi na leru ali kako godinama vozim samo dvotakne skutere to mi ni najmanje ne smeta. Meni za pomocni camac ovaj motor u potpunosti odgovara a to sto trosi vise mi i nije preterano bitno jer sa njim i ne prelazim neku kilometrazu.
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 07, 02, 2016, 13:22:35 posle podne ---Ako se poredi nova ili par godina star 4 takta motor sa nekom jamahom starom 30 i vise godina naravno da je bolji ovaj prvi. Sa druge strane ako se nadje dobar primerak 2-taknog moze to biti dobar izbor. Sve zavisi od namene. Ja sam bio u dilemi za motor na plastikaneru. Razlika izmedju dobrog primerka 20ks Yamahe i 20ks cetvorotakne Yamahe ili Hond (u dobrom stanju ) je bila tacno 1000eur. Odlucio sam se za dvotakni i zadrzao soma u dzepu. Jbg ostao sam par puta bez corbe (dok se nisam navikao na neuporedivo vecu potrosnju u odnosu na 4 -taknu Y9.90). Buka jeste mozda malo veca ali nista pretarno i nista bitno, veca je nego kod cetvorotaknog ali ne mnogo. Zvuk je naravno potpuno drugaciji i reskiji ali to je i kod skutera i motora isto. Najveca razlika se vidi na leru ali kako godinama vozim samo dvotakne skutere to mi ni najmanje ne smeta. Meni za pomocni camac ovaj motor u potpunosti odgovara a to sto trosi vise mi i nije preterano bitno jer sa njim i ne prelazim neku kilometrazu.
--- Kraj citata ---
@Broker...
generalno bih se slozio sa tobom , i ovde je kao i drugde "kolko para toliko muzike"... ja uvek sebi postavim pitanje: Da mi neko iznese obe varijante besplatno, da biram, sta bih izabrao?
... tako i sa 4t motorima... nema ko ne bi izabrao 4t skuter, motor, testeru u odnosu na 2t... e sad uvek je tu taj novacni deo , jeste 2t su jeftiniji u prvom momentu, ali ako racunac recimo eksploataciju na 2-4 godine, pa sracunas vecu potrosnju, ulje uz svaku litru goriva, buku, prljavstinu... ja se ne bih slozio da je jeftinji.. ujedno , cini mi se da, 2t brze gube cenu u odnosu na 4t...
drugim recima 4t motori imaju mnogo vise prednosti nego mana, najveca mana jeste cena u momentu kupovine, ali u exploataciji ....
ajveks:
--- Citat: Kapetan 07, 02, 2016, 15:23:29 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 07, 02, 2016, 13:22:35 posle podne ---Ako se poredi nova ili par godina star 4 takta motor sa nekom jamahom starom 30 i vise godina naravno da je bolji ovaj prvi. Sa druge strane ako se nadje dobar primerak 2-taknog moze to biti dobar izbor. Sve zavisi od namene. Ja sam bio u dilemi za motor na plastikaneru. Razlika izmedju dobrog primerka 20ks Yamahe i 20ks cetvorotakne Yamahe ili Hond (u dobrom stanju ) je bila tacno 1000eur. Odlucio sam se za dvotakni i zadrzao soma u dzepu. Jbg ostao sam par puta bez corbe (dok se nisam navikao na neuporedivo vecu potrosnju u odnosu na 4 -taknu Y9.90). Buka jeste mozda malo veca ali nista pretarno i nista bitno, veca je nego kod cetvorotaknog ali ne mnogo. Zvuk je naravno potpuno drugaciji i reskiji ali to je i kod skutera i motora isto. Najveca razlika se vidi na leru ali kako godinama vozim samo dvotakne skutere to mi ni najmanje ne smeta. Meni za pomocni camac ovaj motor u potpunosti odgovara a to sto trosi vise mi i nije preterano bitno jer sa njim i ne prelazim neku kilometrazu.
--- Kraj citata ---
@Broker...
generalno bih se slozio sa tobom , i ovde je kao i drugde "kolko para toliko muzike"... ja uvek sebi postavim pitanje: Da mi neko iznese obe varijante besplatno, da biram, sta bih izabrao?
... tako i sa 4t motorima... nema ko ne bi izabrao 4t skuter, motor, testeru u odnosu na 2t... e sad uvek je tu taj novacni deo , jeste 2t su jeftiniji u prvom momentu, ali ako racunac recimo eksploataciju na 2-4 godine, pa sracunas vecu potrosnju, ulje uz svaku litru goriva, buku, prljavstinu... ja se ne bih slozio da je jeftinji.. ujedno , cini mi se da, 2t brze gube cenu u odnosu na 4t...
drugim recima 4t motori imaju mnogo vise prednosti nego mana, najveca mana jeste cena u momentu kupovine, ali u exploataciji ....
--- Kraj citata ---
Kapetane ovo je konstatacija sa kojom bih se i ja slozio
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju