Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav iz Pančeva

<< < (5/7) > >>

BogdanPA:
Zankiki molim da mi ne persirate, mlad sam ja još za to  114

Što se tiče svega navedenog i trima i elise, to smo pokušali da rešimo - trim je podešen, elisa bi mogla da bude druga ali jedino smo našli novu 150e.

Plan je bio kada smo kupili brod da izguramo sezonu sa Johnsonom a za sledeću da vadimo brod da ga sredimo (proširimo krmenu terasu, zamenimo tendu, stavimo antialgin itd.) i zamenimo motor. Tako da ulaganja u motor, osim naravno generalke koja je uradjena (impeler, svećice, ulje u čizmi) nisu isplativa.

Celoj posadi je brod bio antistres terapija i plovili smo svaki vikend i radnim danima posle posla a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.

LSI:

--- Citat: BogdanPA  26, 01, 2016, 10:26:47 pre podne ---... a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.

--- Kraj citata ---

Чек, чек...
Медени месец?

Је ли то имовина стечена пре или после закључења брака?

Ту треба бити веома обазрив, кад су жене у питању.

srsa:
Лаза је по обичају у праву - мислим што се обазривости тиче. Него што се тиче лађе и мотора, то што имаш је одлично и уживај у томе. А потрошња горива је неминовност са свим старијим моторима као што је твој Џони. Ипак то уживање на лађи је непроцењиво. А праву вредност нажалост схватиш тек кад останеш без лађе.  114

BogdanPA:

--- Citat: LSI  26, 01, 2016, 10:44:17 pre podne ---
--- Citat: BogdanPA  26, 01, 2016, 10:26:47 pre podne ---... a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.

--- Kraj citata ---

Чек, чек...
Медени месец?

Је ли то имовина стечена пре или после закључења брака?

Ту треба бити веома обазрив, кад су жене у питању.

--- Kraj citata ---

Gospodine Lazo, tu grešku nisam napravio hvala bogu  hvauWJRFKLADSHF. Jedino može da joj pripadne polovina drugog motora koji se bude kupio za sledeću sezonu.

U početku je bila dosta uzdržana povodom odlaska na brod a kamoli spavanja na brodu a na kraju je i prala i čistila i išla sa drugaricama na brod bez mene tako da je navučena na vodu i brod  kgk

sale.m79:
 114 alknvajherij alknvajherij alknvajherij tamis

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju