Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav iz Pančeva
BogdanPA:
Zankiki molim da mi ne persirate, mlad sam ja još za to 114
Što se tiče svega navedenog i trima i elise, to smo pokušali da rešimo - trim je podešen, elisa bi mogla da bude druga ali jedino smo našli novu 150e.
Plan je bio kada smo kupili brod da izguramo sezonu sa Johnsonom a za sledeću da vadimo brod da ga sredimo (proširimo krmenu terasu, zamenimo tendu, stavimo antialgin itd.) i zamenimo motor. Tako da ulaganja u motor, osim naravno generalke koja je uradjena (impeler, svećice, ulje u čizmi) nisu isplativa.
Celoj posadi je brod bio antistres terapija i plovili smo svaki vikend i radnim danima posle posla a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.
LSI:
--- Citat: BogdanPA 26, 01, 2016, 10:26:47 pre podne ---... a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.
--- Kraj citata ---
Чек, чек...
Медени месец?
Је ли то имовина стечена пре или после закључења брака?
Ту треба бити веома обазрив, кад су жене у питању.
srsa:
Лаза је по обичају у праву - мислим што се обазривости тиче. Него што се тиче лађе и мотора, то што имаш је одлично и уживај у томе. А потрошња горива је неминовност са свим старијим моторима као што је твој Џони. Ипак то уживање на лађи је непроцењиво. А праву вредност нажалост схватиш тек кад останеш без лађе. 114
BogdanPA:
--- Citat: LSI 26, 01, 2016, 10:44:17 pre podne ---
--- Citat: BogdanPA 26, 01, 2016, 10:26:47 pre podne ---... a žena i ja smo čak proveli par dana mini medenog meseca na Malim Vodama tako da se kupovina isplatila skroz.
--- Kraj citata ---
Чек, чек...
Медени месец?
Је ли то имовина стечена пре или после закључења брака?
Ту треба бити веома обазрив, кад су жене у питању.
--- Kraj citata ---
Gospodine Lazo, tu grešku nisam napravio hvala bogu hvauWJRFKLADSHF. Jedino može da joj pripadne polovina drugog motora koji se bude kupio za sledeću sezonu.
U početku je bila dosta uzdržana povodom odlaska na brod a kamoli spavanja na brodu a na kraju je i prala i čistila i išla sa drugaricama na brod bez mene tako da je navučena na vodu i brod kgk
sale.m79:
114 alknvajherij alknvajherij alknvajherij tamis
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju