Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav iz Pančeva
budens72:
BogdanPA
[/quote]
Pošto je Dunav ipak merilo - uz vodu oko 8 sa dve trećine gasa a niz vodu oko 10-11. A potrošnja, to ni sami ne znamo ali preko 10. Do Bele Stene i nazad jedno 25-30 litara. Što je mnogo mnogo je. Zato molim ako znate da neko prodaje teretnu 9.9 yamahu da mi dojavite :)
[/quote]
http://www.kupujemprodajem.com/yamaha-8-high-thrust-29664589-oglas.htm?filter_id=418
BogdanPA:
Hvala, video sam u oglasima. Ako ne nadjem 9.9 onda će tako nešto da ide. Kako nada poslednja umire, još uvek se nadam da će se pojaviti neka a da nije ona stara sa belom kapom iz 90tih kojih ima u oglasima.
budens72:
Sta fali starim ako su u dobrom stanju? Ja sam imao belu 8 ht i bio sam prezadovoljan, a nije bila u nekom posebnom stanju...prodao sam je za 100 evra više od cene koju sam dao za nju a naplovio sam se sa njom tokom jedne i po sezone...
Zoran T:
Pa ni "brodivoje"nije bas mali i lagan camac nemoj ni da razmisljas ispod 9.9.Kad bi mogao da pozajmis i probas najbolje bi bilo...
BogdanPA:
--- Citat: Zoran T 26, 01, 2016, 18:17:53 posle podne ---Pa ni "brodivoje"nije bas mali i lagan camac nemoj ni da razmisljas ispod 9.9.Kad bi mogao da pozajmis i probas najbolje bi bilo...
--- Kraj citata ---
Upravo tako, ima oko 3t. tako da 9.9 je idealno. 25 teretna je opet prevelika a izmedju nešto nema.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju