Nikada nisam i neću zakačiti svoje plovilo za šlep ili samohodku makar i veslao.- Dule
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Kod nas se jos uvijek moze provuci bez reg,po njemu nijesam vidjeo onu koroziju na aluminijumu od soli,covjek kaze da nije puno vozen,300 e,samo me papiri brinuПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Citat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 09:48:56 pre podneKod nas se jos uvijek moze provuci bez reg,po njemu nijesam vidjeo onu koroziju na aluminijumu od soli,covjek kaze da nije puno vozen,300 e,samo me papiri brinuПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Ne bih se zalijetao na taj motor,bez obzira jeli yamaha ili mercury...na slici izgleda baš ofucano,što znači da ga vlasnik nije mazio i pazio..POznaješ li vlasnika?gdje planiraš da ga voziš,pa ću ti napisati par informacija ,koje ti mogu pomoći ili ne..pozz
Citat: njegos68 10, 01, 2016, 15:30:28 posle podneCitat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 09:48:56 pre podneKod nas se jos uvijek moze provuci bez reg,po njemu nijesam vidjeo onu koroziju na aluminijumu od soli,covjek kaze da nije puno vozen,300 e,samo me papiri brinuПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Ne bih se zalijetao na taj motor,bez obzira jeli yamaha ili mercury...na slici izgleda baš ofucano,što znači da ga vlasnik nije mazio i pazio..POznaješ li vlasnika?gdje planiraš da ga voziš,pa ću ti napisati par informacija ,koje ti mogu pomoći ili ne..pozzpoznajem sadasnjeg vlasnika koji kaze da ga je uzeo od druga za sebe ali ga nije spustao u vodu.Ispod kape je sve uredno i cisto ali dio cizme koji stoji u vodi je bas prljav,izgleda da je bio u slatkoj vodi.Planirao sam da ga vozim na Skadarskom jezeruПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока
Citat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 16:33:58 posle podneCitat: njegos68 10, 01, 2016, 15:30:28 posle podneCitat: nikolaalex513 10, 01, 2016, 09:48:56 pre podneKod nas se jos uvijek moze provuci bez reg,po njemu nijesam vidjeo onu koroziju na aluminijumu od soli,covjek kaze da nije puno vozen,300 e,samo me papiri brinuПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Ne bih se zalijetao na taj motor,bez obzira jeli yamaha ili mercury...na slici izgleda baš ofucano,što znači da ga vlasnik nije mazio i pazio..POznaješ li vlasnika?gdje planiraš da ga voziš,pa ću ti napisati par informacija ,koje ti mogu pomoći ili ne..pozzpoznajem sadasnjeg vlasnika koji kaze da ga je uzeo od druga za sebe ali ga nije spustao u vodu.Ispod kape je sve uredno i cisto ali dio cizme koji stoji u vodi je bas prljav,izgleda da je bio u slatkoj vodi.Planirao sam da ga vozim na Skadarskom jezeruПослато са HUAWEI Y530-U00 уз помоћ Тапатока Ja sam odrastao na Skadarskom jezeru...A što se tiče motora,bolje da sačekaš,pa da kupiš nešto sa papirima.po malo većoj cijeni...jer kontrola je na jezeru svaki dan veća što se tiče plovidbene...skini mu kapu pa slikaj unutra da vidimo