E, ovako treba... > Plovila

ALBIN 25 - Put do Srbije

<< < (13/26) > >>

Srecko Sojic:
trenutno je na farbanju u macvanskoj mitrovici tako da o kvalitetu i zavrsnom rezultatu jos ne mogu govoriti

ono sto mogu da kazem je da je do sada sve ok. lik je dosao da pogleda posao, dogovorili smo se oko cijene i detalja. posto nisam blizu, poslao mi je slike i video smirglanja, ciscenja, popravki, sta je jos otkrio nakon skidanja itd. ovih dana treba da ide prvi premaz ako vlaznost i temperatura budu odgovarali.

inace radi se o porodici iskusnih industrijskih farbara koji su trosili po 400.000l farbe godisnje i znaju posao. to naravno nije garancija za uspjeh ali dovoljan pocetni parametar.

kada budem imao vise inforamacija i fotografija postavicu to na forum

zankiki:
Ok, hvala.

Zoran T:
Uh sto ste vi nestrpljivi...a tek kako je Aleksi...ja bi isao i pesice da ga vidim al bi cekao prolece da moram da ga vozim...
          Sto se tice tog tezista Srecko je u pravu al posto je brod projektovan(stara skola) za bas takav motor to ti je to ostale stvari mogu malo da remete ali najtezi su motor i kopca...
           A to od 500 do 1500 za popravak...trebao si da im objasnis da ces ti da dovezes brod do njih
 ha ha ha

Alexa:

--- Citat: Zoran T  18, 12, 2015, 13:17:40 posle podne ---Uh sto ste vi nestrpljivi...a tek kako je Aleksi...ja bi isao i pesice da ga vidim al bi cekao prolece da moram da ga vozim...
          Sto se tice tog tezista Srecko je u pravu al posto je brod projektovan(stara skola) za bas takav motor to ti je to ostale stvari mogu malo da remete ali najtezi su motor i kopca...
           A to od 500 do 1500 za popravak...trebao si da im objasnis da ces ti da dovezes brod do njih
 ha ha ha

--- Kraj citata ---

Motor  je tezak 280 kg i smesten je u zoni gravitacione tacke. Od tacke do krme ima 320 cm a do pramca 440 cm. Dobra stvar je sto postoje dostupni podaci na internetu tako da se prilicno precizno moze odrediti pogodan polozaj broda na prikolici. Sto se tice popravki, ne spadam u one koji placaju jednostavne poslove (demontaza i montaza delova motora, pogona i t.d.). Platicu majstoru da odradi poliester i mislim da to nece nikako biti tako skupo kao sto su ovi predvideli.
Voleo bih i ja da brod stigne kod mene sto pre ali, godine su me naucile da budem razuman. Prazna prikolica je na klizavom putu opasnija od pune, malo ostrije kocenje i zanosenje je neizbezno (duzina je 8,5 m). Vreme moze u danu da se promeni. Zato, bolje strpljivo a sigurno koliko je to moguce.

Zoran T:
Salim se malo....taj iz tog azuroplasta ocigledno nezna o cemu se radi...nije uopste bitna cifra ali od do TRI PUTA razlika...pa i tri puta da si mu objasnio mislim da mu i dalje ne bi bilo jasno

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju