E, ovako treba... > Plovila

ALBIN 25 - Put do Srbije

<< < (12/26) > >>

DuleN:
Ma bre teraj te "majstore" (sto im je 1000 eur ko dobar dan) na svoje mesto...
To nema veze s mozgom...

neptun:
Ma to deluje preskupo. Ako je tu sve isprvno i ne trese, to je sitna popravka

neptun:
Ja se salim malo oko ove grcke, mada sam ja vukao prve sezone kad sam kupio jedrilicu. Nisam mogao da izdrzim. A verovatno je mudro sacekati da prodje zima.

Srecko Sojic:
alexa za tu porpavku azuroplast trazi 1/3 od cijene koju si platio. malo nerealno. meni su trazili za farbanje gomilu para, a sada je brod na farbanju i dodatnim stvarima za 50% od onoga sto su oni trazili.

sto se transporta tice....moje plovilo nije bilo pokriveno kada sam ga preuzeo nego sam ga upakovao i krenuo na put. tek kada sam stigao sam podigao pod i vidio da u njemu ima jedno 2m3 vode koju sam vukao 2000km! svasta se desava.

gravitaciona tacka koju si pronasao je vjerovatno od kasko broda bez motora i opreme. cini mi se da se to mijenja ako nazad imas motor ili rezervoare i dodatnu opremu. ja sam svoj brod stimao par puta a sve u vezi tog opterecenja nazad.

zankiki:
Možda jeste mudro, ali ja ne bih mogao da izdržim da mi kupljen brod stoji tamo negde a da ne odem po njega!

Srećko, ko ti je farbao plastični brod, kako se tu kreću cene jer hoću to da odradim u neko naredno vreme?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju