E, ovako treba... > Plovila

ALBIN 25 - Put do Srbije

<< < (11/26) > >>

neptun:
E to jeste malo problem sa opterecenjem kuke. Sigurno ces morati malo da pomeras brod napred nazad po prikolici dok ne nadjes dobro mesto(teziste) , a onda fino dostelujes stvarima na brodu. Ja npr.  stavim pozadi u brod rezervne gume auta i prikolice i jos stvari u zadnje bunkere da nastelujem pritisak na kuku. 50 kg tereta na 3-4 metra od osovine dosta menja stvar.
A ne znam sto cekas prolece. Snega nema trenutno nigde.

Zole:
e to sam i ja hteo da pitam,ko će da izdrži do proleća

Alexa:
Najpre da odgovorim Zoletu, i ja sam nestrpljiv ali bolje je da budem realan i oprezan. Vreme preko noci moze da predje u sneg i poledicu a to bi bio stvarno nepotreban rizik. Pitanje je i sta mogu da radim tokom januara i februara jer ovo sto vidim je uglavnom spolja za popravku. I na kraju, moram malo i finansijski da se konsolidujem  6589

Sto se tice onog ostecenja na osovinskom vodu (kobilici), konsultovao sam firmu "Azuroplast", njihova procena je da ostecenje nije veliko i da moze da se sanira. Procena vrednosti radova od 500 - 1500 eura. Mozda ja nisam u toku sto se tice cena popravke plovila ali.... meni deluje preskupo. Mislim da cu ipak ja to sam da demontiram, vidim u cemu je problem a u Pozarevcu imam majstora koji godinama radi poliester pa cu sa njim da se konsultujem.

maverick:
Za 1500 eura materijala napravis novo korito tih dimenzija....sigurno ces naci nekog da to odradi za jako mali iznos.... thumbup

Alexa:

--- Citat: maverick  17, 12, 2015, 14:57:14 posle podne ---Za 1500 eura materijala napravis novo korito tih dimenzija....sigurno ces naci nekog da to odradi za jako mali iznos.... thumbup

--- Kraj citata ---

Da, i meni je cifra nerealno visoka. Danas sam se cuo sa tim prijateljem koji profesionalno radi plastiku vec dugi niz godina, poslao sam mu slike i covek mi kaze - nikakav problem. Jos ako demontiram osovinu da to uradi stvarno kako treba bice to sanirano na dobar nacin. Videcemo, mi smo prilicno svestrani kao narod pogotovu kad treba da se ustedi neka para. A na kraju, u opisu posla nam je da demontiramo, popravljamo i montiramo slicne stvari  jh

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju