E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
Alexa:
Ljubo, to stoji. Opet s`druge strane, svako od nas voli da ponekad negde otputuje pa to moze da se podvede i pod neko turisticko putovanje. Prodje se sest drzava, vidi, dozivi mnogo toga. Kad taj trosak podelim na nas dvoje, dodje mi i prihvatljivo kao zamena za neki klasican godisnji odmor. Za mene je to ukalkulisana cifra tako da sa tim racunam u svakoj varijanti kad` sam vec odlucio da nabavim plovilo iz inostranstva. Mislim da se onim sto dobijam za tu lovu koliko platim brod kompenziraju ovi zavisni troskovi. Uostalom, to je to, nema iznenadjenja samo je stvar koliko novca je ko spreman da potrosi. Ja sam u startu mislio da to moze jeftinije ali... u realnosti je to ispalo malo drugacije. Razlika izmedju nabavke ovde i preko je sto tamo imas daleko veci izbor.
Kapetan:
Prebaceno u novu temu !
--- Citat: Alexa 13, 12, 2015, 14:39:00 posle podne ---Ljubo, to stoji. Opet s`druge strane, svako od nas voli da ponekad negde otputuje pa to moze da se podvede i pod neko turisticko putovanje. Prodje se sest drzava, vidi, dozivi mnogo toga. Kad taj trosak podelim na nas dvoje, dodje mi i prihvatljivo kao zamena za neki klasican godisnji odmor.
--- Kraj citata ---
retko ko hoce to da shvati .... a dzaba da im objasnis da iza granica Srbistana postoje neke druge zemlje ....
Sinisa30303:
Lep i ozbiljan brodic,
Sve cestitke i lep provod na vodi
Sinisa
mesechar:
Ja se u svaki novi brod na forumu zaljubim i pozelim da ga imam.Prelepa brodica za shirine i putovanja ...nego jesi ti njoj saopstio gde je dovozis ??? mozda ce protestvovati :)
budens72:
Lep brodic, neka je sa srećom !!! 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju