E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
Alexa:
Posto ste videli brod, vreme je da vidite i nedostatke koje sam ja uocio na fotografijama. Nisam ni ocekivao da ce sve biti u top-stanju ali se nadam da cu uz vasu pomoc savetima kako i sa cim to uspesno da saniram. Vec sam pomenuo dno ispod vodene linije, to mora da se osmirgla i premaze bez dileme. Oni su ocigledno to dobro oprali pod pritiskom (vide se tragovi karchera), pre nego su ga sklonili u halu. To je mozda i dobro, manje posla za mene jh. Najvise me brine ovaj deo gde izlazi osovina, neznam da li ce morati da se cela demontira ili ce moci da se sanira samo spoljni deo. Neznam kako to izgleda kad se otvori ako neko od vas zna neka napise. Drugo "jace" ostecenje je ovaj krater na nekoj ivici. Pretpostavljam da je za vas iskusne to jednostavna popravka. Ovo na trecoj slici je neka korozija od matica koliko vidim ali to ne smatram nekom ozbiljnijom intervencijom. I cetvrto, na tendi (kazu da je nova) imam utisak da je iscupana ova nitna. To bi bilo sve sto sam ja uspeo da vidim, verovatno cu naci jos nesto kad ga pregledam uzivo.
Alexa:
Evo par slika istog broda iz lepseg ugla jh . Ovo nije moj brod ali je isti.
Sale Rea:
Lep čamac, neka je srećna kupovina 114
Uživajte !!!
Kapetan:
Kad brod dodje pokusaj da ustanovis zasto je pukao drzac osovinskog voda , ne izgleda strasno ali proveri sta se tu desilo
Zoran T:
Sretno s kupovinom,lepo izgleda.Taj "krater",nitne,tenda neka te puno ne brine a obrati paznju na taj osovinski vod ne vidi se to na slikama kako treba ili je negde naseo ili od vibracija...sto rece kapetan saznaj uzrok kako je do toga doslo bi ce ti lakse da to resis...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju