E, ovako treba... > Plovila
ALBIN 25 - Put do Srbije
Alexa:
Evo, ovo su neke od slika, imam ih dosta pa cu postaviti vise ako nekoga zanima neki detalj. Brod je bio 4 godine u nekoj hali. Sada je isteran na parking ali smo se dogovorili da ga vrati u halu i saceka april kada mislim da je najbolje da odem po njega.
Sto se tice cene, znam da vas to posebno zanima, trazeno je **** SEK ali smo se pogodili na ***** SEK (**** eura). Vise nije hteo da spusti a i realno, cene na oglasima u Svedskoj su od 65-150 hiljada, u Danskoj isto, u Holandiji se nude dva, jedan za 9950 eura a drugi za 12000. Meni se uvek nesto nije dopadalo, uglavnom me je odbijao motor starije generacije (AD2- dvocilindricni) koji je jos uvek zastupljen u dosta brodova ovog proizvodjaca.
Alexa:
Evo jos jedna bez tende
Alexa:
Kapetane, prebaci u novu temu ono sto mislis da treba 114
Alexa:
--- Citat: neptun 12, 12, 2015, 22:10:12 posle podne ---bravo. cestitam. cini mi se da sam video jedan takav u cukarickom rukavcu.tj skoro sam siguran.
vec sam vam pominjao ranije, al ajd da ponovim. racunajte na bar 2t, a verovatno i malo vise. uvek tako ispadne.posto je brod opremljen...
--- Kraj citata ---
Prema fabrickim podacima, tezak je 1600 kg sa praznim tankovima. E sad`, ako ima nesto sto moze lako da se prebaci u kombi da bih ga olaksao, nece biti problem. Moja prikolica je registrovana na 2750 kg nosivosti tako da tu nemam problem, vucna snaga vozila je takodje veca, jedini problem je ogranicenje na kuki (2200 kg bruto odn. 1550 kg neto) ali verujem da to nece biti problem u slucaju neke kontrole.
Ljuba:
Ako se uzme u obzir i "planinarenje", dakle ako bi to radio neko ko nema prikolicu i rodbinu/prijatelje tamo da to pogleda/kapariše itd., stigao bi do cifre od 9-10k.
To je već diskutabilna cifra ali s druge strane dobija se plovilo proizvedeno u brodogradilištu, dakle proračunato i umereno od strane stručnih lica, kvalitet izrade takođe se ne dovodi u pitanje i na kraju opet dođemo na isto: sve ima svoju cenu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju